Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul amenajărilor interioare, nivelul european

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele de design interior semnate de compania noastră câștigă distincții în cadrul European Property Awards 2020-21, cel mai prestigios premiu din industrie.

Apartament Scenografic - amenajare Delta Studio Design (1) copy

European Property Awards, nivelul regional al International Property Awards, reprezintă un reper în domeniu și este concursul cu cea mai mare notorietate din industrie. Primirea unei distincții în cadrul acestei competiții reprezintă o recunoaștere a excelenței și listarea între cei mai distinși actori internaționali din domeniu.

Bread&Butter Bakery București - Wow Project (1) copy

Toate cele trei proiecte înscrise în această vară de noi au fost recompensate: Apartamentul Scenografic, amenajat de biroul de design interior propriu, Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Design interior de Apartament Rezidențial”; Apartamentul MAsculin, amenajat de Delta Studio Design pentru actorul Vladimir Drăghia, la categoria „Cel mai bun Design interior într-o Reședință Privată”; cafeneaua Bread & Butter, semnată de Wow Project, birou francizat al Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Interior Leisure”.

Distincțiile primite de companie și în acest an reprezintă o confirmare a valorii internaționale a interioarelor amenajate de noi, care au concurat cu proiecte semnate de profesioniști din domeniu din toată Europa. Delta Studio va fi premiată oficial în cadrul ceremoniei European Property Awards din 11 decembrie 2020, desfășurată anul acesta virtual din cauza contextului pandemic.

În 2019, Delta Studio a fost premiată pentru toate cele cinci categorii la care a participat, iar trei dintre proiectele înscrise au primit distincția absolută, 5 STARS, atestând excelența produselor și serviciilor oferite.

„Premierea proiectelor noastre pentru al doilea an consecutiv reprezintă o confirmare a drumului pe care am pornit, acela de a realiza în România amenajări de talie internațională, în acord cu cele mai actuale tendințe în design. De asemenea, ne obligă să menținem standardul ridicat și exigența în toate proiectele pe care le desfășurăm”, au declarat arhitectele de interior Delta Studio Design.

Despre European Property Awards:
Premiile se află la a 27-a ediție și acoperă 45 de categorii rezidențiale și comerciale. Dintre premianții fiecărei regiuni (Europe Property Awards, Asia Pacific Property Awards,
Africa Property Awards, Arabian Property Awards, Americas Property Awards, UK Property Awards) se aleg câștigătorii de top, care intră automat în competiția internațională și pot câștiga distincții globale, anunțate pe 11 decembrie 2020.

Juriul European Property Awards este format dintr-o comisie independentă de 80 de experți din industrie. Criteriile luate în considerare sunt designul, calitatea, inovația, originalitatea și preocuparea pentru sustenabilitate. Juriul este prezidat de Lord Caithness, Lord Best și Lord Waverley, membri ai Camerei Lorzilor din Parlamentul Britanic.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.