VIDEO – Amenajare Apartament în stil Industrial – Delta Studio Design

Tur video în Apartamentul Scenografic, unul dintre primele proiecte finalizate de biroul nostru de arhitectură, Delta Studio Design.

Cristina Golban, arhitect de interior în cadrul Delta Studio Design, prezintă povestea proiectului Scenografic, realizat la finalul anului trecut. Proiectul este prezentat în Albumul „Lifestyle Design Interior” 2020 și în numărul 196 al revistei Igloo.

Apartamentul se află într-un bloc nou de pe strada Agricultori din București, iar amenajarea lui a început în vara anului 2018, când Manuela, beneficiara, a venit prima dată la Delta Studio. Ea își dorea un decor industrial și salvase câteva imagini în acest stil de pe Pinterest. Dorințele ei s-au potrivit cu gusturile Cristinei, și așa a început o frumoasă prietenie.

Bucătărie în stil industrial cu insulă arh. Cristina Golban Delta Studio Design

Bucătăria deschisă spre living este primul spațiu creat în apartament.

Industrialul e un stil rece, potrivit mai degrabă spațiilor publice, dar în acest apartament arată extrem de primitor:

„Într-adevăr, a ieșit un industrial îmblânzit, în primul rând ne-a ajutat foarte mult lumina din acest spațiu, apoi am folosit foarte mult alb: avem parchetul alb, pereții predominant vopsiți în alb, canapeaua are o culoară naturală, un nisip, la fel fotoliul”, explică arhitecta.

 

Living open space bucătărie cu insulă stil industrial metal tavan beton aparent perete cărămidă albă arh. Cristina Golban Delta Studio Design

Parchetul stratificat este Oak Story Sugar de la Karelia, fotoliul este Jupiter de la Arketipo, iar canapeaua Madam C de la Bonaldo.

Finisajele celor două băi le-au ales cu mult înainte să se toarne șapa în șantier. Predomină texturile naturale, puse în valoare de mici accente industriale.

Baie în stil industrial arh. Cristina Golban Delta Studio Design

În baia principală, gresia și faianța sunt din colecția Baltimore, Porcelanosa Grupo, obiectele sanitare sunt de la Catelan, bateriile de la Noken, iar cada freestanding este de la Dalet.

În dormitor predomină cărămida aparentă albă, mobilierul este redus la minim, iar senzația este una extrem de caldă și primitoare.

Amenajare dormitor parchet alb cărămidă aparentă

Sperăm că ți-a plăcut amenajarea și te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru a vedea și alte proiecte realizate de arhitecți și designi români. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.