VIDEO – Acasă la Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora. O amenajare Delta Studio Design.

Vladimir, Alice și Zora s-au mutat în noul lor apartament din complexul La Gloire – Parc du Lac, București. Amenajarea este una contemporană, cu detalii atent gândite, și a fost realizată împreună cu biroul nostru de arhitectură, Delta Studio Design.

 

Apartamentul are trei camere și o suprafață construită de 121 de metri pătrați. Vladimir și Alice s-au gândit mult la amenajare și se declară foarte mulțumiți de rezultat.

Amenajare dormitor Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - dressing custom made Formmat și pat Fluff Bonaldo (1)

Amenajarea dormitorului matrimonial a pornit de la pat. Camera conține un dressing Formmat ingenios, custom made, cu o parte pentru Alice spre dormitor și una pentru Vladimir, spre baie.

Cei doi au mai colaborat cu Delta Studio și la apartamentul precedent, de lângă Cișmigiu, iar pentru că între timp Delta Studio și-a deschis propriul birou de arhitectură, pentru noul apartament au lucrat îndeaproape cu arh. int. Cristina Golban și arh. Ana Demian.

„Noi știam destul de bine ce ne doream, așa că am venit noi cu primele idei și după, am fost deschiși și am colaborat foarte bine”, precizează Alice Cavaleru.

Amenajare bucătărie modernă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - mobilier cu insulă custom made Formmat by Delta Studio (2)

Bucătăria e open space cu livingul. Mobilierul de bucătărie Formmat e fabricat la Piatra Neamț și accesorizat cu electrocasnice Franke.

Amenajare bucătărie modernă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - mobilier cu insulă custom made Formmat by Delta Studio (1)În open space-ul bucătărie-zonă de zi, cuplul a ales un mobilier care să acopere tot peretele, cu insulă.

Amenajare bucătărie modernă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - mobilier cu insulă custom made Formmat by Delta Studio (4)

Asocierea curajoasă negru intens-lemn-bandă LED aduce un aer contemporan spațiului.

„Colaborarea a decurs foarte bine, noi am spus exact ce vrem, arhitecta a venit cu soluții și cam acesta e rezultatul”, completează Vladimir Drăghia.

Amenajare bucătărie modernă open space Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - mobilier cu insulă custom made Formmat by Delta Studio (5)

Amenajarea zonei de zi a pornit de la canapea, un element de confort foarte important, pe care cei doi știau exact unde vor să îl plaseze.

Amenajare open space Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru - Delta Studio Design - canapea Bonaldo

Canapeaua e modelul Peanut de la producătorul italian Bonaldo, un model modular ce permite crearea de compoziții creative și personalizate.

Amenajare open space Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru - Delta Studio Design (1)

Livingul a trebuit să integreze și motocicleta, pe care Vladimir nu o mai folosește, dar nu voia să o lase în garaj. Ușile interioare sunt de la producătorul italian Cocif.

Camera Zorei include un mobilier custom made Formmat, ce integrează patul și multe spații de depozitare.

 

Patul din dormitorul matrimonial e Fluff de la Bonaldo, un model cu o textură plăcută și lejeră. Pendulele de deasupra noptierelor sunt Nova Luce.

Peretele de piatră naturală gri aduce o notă masculină compoziției. Textura este îmblânzită de lumina caldă oferită de corpurile de iluminat care parcă plutesc.


Dressingul custom made Formmat desparte dormitorul de baie și face trecerea dintre cele două spații.

Amenajare dormitor Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - dressing custom made Formmat și pat Fluff Bonaldo (3)
Baia a pornit de la cada freestanding și are un vibe modern, dat de tapetul negru și oglinda cu LED Rondo de la Dalet.

Baia de la intrare e un spațiu inspirat de elementele naturale. Mobilierul e Slim Lux de la Dalet, iar oglinda cu LED Rondo de la Dalet.

Amenajare baie Vladimir Drăghia, Alice Cavaeru – Delta Studio Design - mobilier și oglindă Dalet (1)

Vladimir declară că „E foarte important să ai un arhitect care gestionează proiectul, pentru că mi se pare că, atunci când vine vorba de amenajări interioare, este ca la vestimentație, dacă nu chiar mai complicat – toți avem impresia că ne pricepem, dar când ajungem totuși să facem ceva, ne dăm seama că avem nevoie de ajutor. În ceea ce privește amenajările interioare, mi se pare că e cu atât mai important să ai un arhitect, pentru că poți să greșești, mai ales dacă ești la primul proiect, iar arhitectul vine cu tot felul de soluții la care nu te-ai gândit. Nu e atât de costisitor pe cât se crede, de multe ori e chiar profitabil, nu doar din punctul de vedere al timpului pe care îl economisești, ci și al banilor, pentru că nu faci și refaci ceva.”

Cât Vladimir, Alice și Zora au fost în concediu, echipa Delta Studio Design s-a ocupat de șantier, iar la întoarcere cei trei au găsit totul gata și s-au mutat. Prima noapte după concediu au petrecut-o în noul apartament.

Terasă apartament Vladimir și Alice

Terasa apartamentului are o priveliște splendidă spre lac. Ventilatoarele în stil retro sunt de la Nova Luce.

„Rezultatul final e mulțumitor, e super satisfăcător pentru că vine după multă muncă și multă pasiune, proiectul ăsta chiar este unul de suflet”, adaugă Vladimir Drăghia.

Amenajare bucătărie modernă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru – Delta Studio Design - mobilier cu insulă custom made Formmat by Delta Studio (3)

Arh. int. Cristina Golban spune că „Proiectul lui Vladimir și Alice este printre primele proiecte realizate în cadrul biroului de arhitectură Delta Studio Design și sunt foarte mândră și bucuroasă de acest rezultat.”

Sperăm că ți-a plăcut amenajarea și te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru a vedea și alte proiecte realizate de arhitecți și designi români. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.