Spring Sales – Mobilier de lux cu reduceri substanțiale

Primăvara a început, iar discount-urile sunt pe terminate. Profitați de reduceri masive de până la 70% pentru produsele recomandate și nu numai.

Mobilier de bucătărie Residence Porcelanosa GRUPO


Pentru a crea experiențe incomparabile în bucătărie, Gamadecor, brand-ul specializat în mobilierul de bucătărie de la PORCELANSA Grupo a dezvoltat colecția Residence, o amenajare de bucătărie cu personalitate puternică, care se remarcă prin eleganță și exclusivitate ghidată de deviza less is more. Colecția Residence reduce lucrurile la esențial, oferind cea mai pură experiență din bucătărie.

Realizată la cele mai înalte standarde, colecția Residence se evidențiază prin faptul că acordă o deosebită atenție fiecărui detaliu care conturează unitățile amenajării. Dragostea pentru calitate este confirmată prin alegerea celor mai apreciate branduri europene pentru structurile de fier, care compun amenajarea, a panourilor durabile, precum și a pieselor fabricate exclusiv în Spania.

Mobilierul de bucătărie Residence se remarcă prin designul care se înscrie în ultimele tendințe și funcționalitatea superioară din punct de vedere tehnic, mizând pe un mix de calitate, stil și eleganță, caracteristic pentru toate modelele lor. În plus, mobilierul de bucătărie Residence prezintă o adevărată demonstrație de versatilitate, valorifincând crearea de combinații de texturi si culori regăsite într-o gamă largă de finisaje laminate sau stratificate.
Cu modelul de bucătărie Residence, fiecare obiect are un loc al său rezervat.

Designul său unic își are originea în puritatea oferită de stilul minimalist. De asemenea, simplitatea are ca scop optimizarea spațiului și facilitarea organizarii în mod coerent a lucrurilor.

Mobilierul de bucătărie Residence vine echipat cu o gamă largă de opțiuni de depozitare, atât sertare simple cât și sertare cu separatoare, precum și accesorii de fier detașabile, proiectate special pentru a optimiza spațiul din mobilierul de bucătărie. În acest mod bucătăria nu este doar mai ordonată, ci pune în lumină arta gătitului, având toate ustensilele la îndemână.

Descoperiți aici mobilierul de bucătărie Residence.

Dressing Mercantini din lemn de nuc


Designul dormitorului trebuie să faciliteze conturarea unui spațiu destinat relaxării, un spațiu ordonat și fluid, care te ajută să te destinzi după o zi încărcată. Cu siguranță, modul prin care reușești să faci lucrurile să arate mai practice, eficiente sau funcționabile, cu scopul de a integra toate elementele necesare spațiului, reprezintă o adevărată artă.
Găsirea rapidă a pieselor vestimentare și a accesoriilor, precum și păstrarea hainelor într-o stare căt mai bună, reprezintă obiectivele urmărite de Mercantini în realizarea dressingului Mercantini din lemn de nuc.

Piesele vestimentare, accesoriile, dar și cărțile sau alte obiecte pot fi depozitate într-un mod elegant, dressingul dispunând de rafturi expuse pe unul dintre fronturile centrale. Astfel, fiecare element permite o stocare ingenioasă.

Descoperiți aici dressingul Mercantini.

Dressing Mercantini Baby Blue


Dressingul Mercantini Baby Blue este ideal pentru o cameră de copii, fiind caracterizat prin funcționalitate și un strop de fantezie. Multiplele spații de depozitare fac ca dormitorul să pară indispensabil, reușind să păstreze lucrurile într-o stare perfectă, iar camera întotdeauna ordonată. Spațiile de depozitare cu uși sunt întrerupte de către o zonă cu rafturi, ideală pentru a fi folosită drept bibliotecă sau pentru a integra suveniruri, ori alte obiecte dragi într-un mod subtil. Albul pur este completat de un accent de albastru electric care marchează zona cu rafturi, conferind personalitate întregii amenajări.

Descoperiți aici dressingul Mercantini Baby Blue.

Modelul de bucătărie Artex Poliform


Colecția Artex de la Poliform îmbină design-ul contemporan cu o estetică de excepție. Suprafețele ample și liniile riguroase evidențiază calitatea premium a materialelor. Un concept de bucătarie ideal pentru spații contemporane în care eleganța se îmbină în mod armonios cu funcționalitatea. Ușile cu finisaje laminate din oțel și sticlă conferă un plus de rafinament.

În prețul final veți beneficia de: mobilier, electrocasnice, accesorii, insulă, dar și blatul compozit.

Puteți găsi toate produsele descrise expuse în showroom-ul nostru principal.

Descoperiți aici mobilierul de bucătărie Artex de la Poliform și mai multe produse din categoria lichidări lux și outlet.

Dacă doriți să aflați recomandarea specialiștilor pentru amenajarea altor încăperi, puteți accesa următoarele pagini:

https://blog.deltastudio.ro/amenajari-interioare/bucatarii/

Reamenajare de apartament pentru o familie cu un copil

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.