Uși premium – calitate și funcționalitate în colecția CONCEPT by Porta Doors

Premium înseamnă calitate la cel mai ridicat standard, înglobând în egală măsură funcționalitatea și durabilitatea. Aceste caracteristici trebuie să fie nelipsite ușilor de interior și nu numai, întrucât alegerea acestora poate aduce un mare plus de valoare întregii amenajări.

Brandul PORTA Doors, care îndeplinește de peste 30 ani cu succes misiunea de a crea uși ce se deschid cu bucurie, a creat colecția CONCEPT, dedicată arhitecților și beneficiarilor pragmatici, care-și doresc să adopte într-un stil modern utilitatea și calitatea desăvârșită.

Colecția CONCEPT x Porta Doors

Lemnul – indicator de calitate și durabilitate

Ușile Porta din colecția CONCEPT au un design atractiv și ușor de integrat în conceptele arhitecturale de interior. Arhitecții le îmbină ușor în ambiente deschise, unde luminozitatea este o cerință din brief-ul beneficiarului, fiind facilitată de transparența integrată în design. Atuul acestor uși stă în dualitatea extrem de practică: oferă intimitate completă, permițând în același timp un accces plăcut, difuz, al luminii.

Modelele CONCEPT au la bază o structură rezistentă, de tip ramă și panou prevăzut cu traverse orizontale și verticale executate din lemn de cea mai înaltă calitate, combinate cu sticla mată calită, cu o grosime de 6mm. Construcția tradițională „ramă și panou” garantează durabilitatea în timp a produsului.

Versatilitate de stil și culoare

Ușile clasice, cu deschidere pe mâna stângă sau dreaptă, au limitarea de a nu fi potrivite în orice context – încăperi mici, zone în care deschiderea ușii poate fi blocată de diverse obiecte din încăpere.

În acest context, poți avea același model de ușă indiferent de nevoile spațiului în care va fi amplasată: ușă glisantă, ușă cu panou de ventilație, uși cu sau fără falț.

În ceea ce privește culorile, varietatea surprinde și permite „asortări” și contraste de tonuri dinamice cu restul casei: nuc în diferite tonuri, alb, gri, dar și stejar sau nuanțe încântătoare de Acacia sau Pin Norvegian.

O noutate de la PORTA Doors este nuanța Pin Anderson, una dintre cele mai utilizate în industria mobilei și parchetului. Pin Anderson este culoarea perfectă, ce poate fi găsită ușor la producătorii de mobilier, pentru un ambient omogen de tonuri. Este o alternativă ideală la ușile albe, având un ton neutru, deschis, cu structură netedă.

Pentru amenajările de interior premium, ușile nu trebuie să facă rabat de la acest criteriu. Premium poate fi accesibil, însă nu se poate lipsi de standarde de calitate riguroase.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.