Mobila italiana: Poliform, partener Delta Studio

Clasic, elegant, modern; sunt doar cateva cuvinte care definesc mobila italiana. Acestea ies in evidenta si se imbina armonios, prin stil si detalii, construind o piesa de mobilier care introduce elementul de lux in orice locuinta.

CARACTERISTICI MOBILA ITALIANA

Italia este o tara cu istorie bogata, avand la baza arta si cultura. Mobila italiana este incorporata in aceasta istorie. Fiecare piesa de mobilier contureaza o poveste despre casa. Mobilierul italian de actualitate inglobeaza patru stiluri de design principale: contemporan, clasic, modern-clasic si baroc.

Mobilierul contemporan este sofisticat si elegant. Acesta este unul de actualitate, fiind un reper permanent pentru multi proprietari de locuinte, datorita formei si designului aparte.

Stilul mobilierului clasic italian este unul traditional, detaliat si elegant, cu rolul de a oferi senzatia de apartenenta la o alta epoca. Farmecul acestui tip de mobilier consta in durabilitatea si atemporalitatea acestuia.

Pentru cei dornici de un amestec armonios intre clasic si modern, mobila italiana are o gama larga de optiuni in aceasta directie. Amestecul de farmec traditional italian si detalii moderne este adecvat atat unei locuinte moderne, cat si uneia traditionale.

Stilul baroc este considerat arta. Acesta este caracterizat de ornamente si gravuri decorative, replica a mobilierului din perioada Baroc (1560-1700). Cu texturi predominante de metal si lemn, acest tip de mobilier este potrivit pentru beneficiari care viseaza o amenajare in stil imperial.

POLIFORM, PARTENERI DELTA STUDIO PENTRU MOBILA ITALIANA

Delta Studio se asociaza cu cei mai importanti producatori internationali de amenajari, reprezentanti ai industriei de lux. Printre acestia, se afla compania italiana Poliform, care realizeaza proiecte de peste 70 de ani.

Poliform are ca misiune constanta indeplinirea nevoii clientului, garantand proiecte de calitate. Procesul continuu de cercetare stilistica si tehnologica are scopul de a da contur tendintelor vietii contemporane, cu succes.

Compania se asigura ca orice produs rezista in fata timpului. Calitatea materiilor prime utilizate determina excelenta estetica a produselor. Poliform utilizeaza doar vopsea certificata fara metale grele. Fiecare geam este realizat din sticla securizata, de 5 ori mai puternica decat sticla obisnuita. Blaturile de bucatarie sunt fabricate din materiale rezistente la uzura, zgarieturi, caldura si umezeala.

Elementele mecanice sunt supuse unei examinari speciale: de exemplu, manarele de dulap trec prin 100,000 de operatii de deschidere si inchidere. In mod similar, balamalele usilor sunt testate pentru 200,000 de deschideri.

MOBILA ITALIANA IN SHOWROOM – MOBILIER DE BUCATARIE ARTEX

Acest proiect, semnat Poliform, prezinta un design contemporan, cu estetica industriala. Suprafetele ample si liniile esentiale, riguroase, scot in evidenta calitatea materialelor.

MOBILA ITALIANA IN SHOWROOM – MOBILIER DE BUCATARIE MY PLANET

My Planet: aceasta bucatarie indeplineste cerinta larg raspandita de praticalitate si eleganta. Designerii reusesc prin utilizarea de componente inedite, cum ar fi manerele si blaturile de diferite grosimi, utilizarea panourilor echipate cu lumina si a finisajelor de culoare alb si negru.

Acestea contureaza solutii avansate din punct de vedere tehnic si elemente de design speciale, care garanteaza compozitii originale chiar si pentru cele mai mici bucatarii.

MOBILA ITALIANA IN SHOWROOM – CANAPEA BRISTOL

Canapeaua Bristol este disponibila atat in ​​variantele standard, cat si in cele modulare. Formele subtile si confortabile, pernele cu spate dublu si cotierele subtiri sunt principalele caracteristici ale lui Bristol, proiectate de Jean-Marie Massaud. Aceasta canapea permite combinarea unor modele foarte originale.

MOBILA ITALIANA PREZENTA IN SHOWROOM – PAT REVER

Pat Rever: Poliform imbina elementele esentiale pentru un pat elegant, dar auster. Acest pat este definitia idealului pentru spatiile mari. Este un stil care construieste o punte intre trecut si prezent, prin estetica inedita.

MOBILA ITALIANA IN SHOWROOM – COMPOZITIE QUID

Quid este un sistem modular versatil, care permite configurarea solutiilor de mobilier pentru diferite incaperi din casa, de la camera de zi pana la biroul de acasa si chiar si pentru dormitor. Aceasta colectie se remarca printr-un grad ridicat de originalitate a stilului, detalii sofisticate si finisaje atractive, indeplinind cerintele functionale ale caselor contemporane cu personalitate si stil.

Aceste amenajari pot fi gasite in showroom-ul principal Delta Studio din Str. Progresului 1-3, Bucuresti.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.