VIDEO – Noi Colectii Poliform la Salone del Mobile Milano 2018

Poliform, producatorul de mobilier italian de lux, este in fiecare an una dintre prezentele cele mai asteptate la Salone del Mobile Milano. Noile colectii Poliform de mobilier de living, mobilier de dormitor si mobilier de bucatarie sunt semnate de designeri de top si au in spate un know-how de peste 70 de ani si numeroase studii de specialitate. Marco Zotti, agentul companiei Poliform pentru Europa de Est, ne-a prezentat noile colectii lansate de Poliform la Milano 2018.

Poliform a prezentat la Salone 2018 multe produse noi, incepand cu mobilierul tapitat, accesoriile, sistemele de zi si, mai ales, multe noutati in materie de dressinguri.

Zona de living s-a imbogatit cu noi modele de canapele si fotolii, iar noile solutii de dressing sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni (inclusiv usi foarte inalte, pana la 2.91 m) si finisaje, mai ales in ceea ce priveste interiorul, folosind diferite materiale si culori, inclusiv pielea si usile de sticla.

Poliform a lansat o noua canapea, numita Bellport. Semnata de designerul Jean-Marie Massaud, este o propunere extrem de interesanta, bazata pe numeroase studii legate de confortul perfect. Interiorul este dotat cu spuma cu memorie, pentru a pastra forma pernelor chiar si dupa folosirea indelungata a canapelei.

Masa Kensington (design Jean-Marie Massaud) este o alta noutate, o masa cu adevarat sofisticata, ce poate fi rotunda sau rectangulara, fiind disponibila in diferite finisaje. Blatul poate fi din marmura sau lemn (ulm negru), iar picioarele din metal sunt un detaliu deosebit, in forma de semiluna.

Intre celelalte noutati in materie de mobilier auxiliar se numara masa de cafea Creek (design Jean-Marie Massaud), o colectie in diferite forme si materiale ce compun zona din fata canapelei.

Masa, scaun, noptiera sau masuta de cafea, Nara infrumuseteaza spatiile cu prezenta sa sculpturala. Este o colectie extrem de practica, fabricata folosind tehnici artizanale, din lemn de nuc si ulm negru. Designul este semnat de  Jean-Marie Massaud.

Am remarcat si noua versiune a patului Park, in viziunea designerului Carlo Colombo. Modelul echilibreaza dimensiunea mare a tabliei cu delicatetea picioarelor de aluminiu.

O schimbare importanta se leaga de zona de bucatarii. Din acest an, brandul Poliform este si brandul de mobilier de bucatarie.  Inainte, bucatariile erau realizate sub brandul Varenna, dar de la inceputul acestui an s-a decis folosirea unui brand comun.

Mobilierul de bucatarie modern Poliform se remarca prin materialele de top, detaliile rafinate si preocuparea pentru functionalitate, adusa la un grad de perfectiune.

Mobilierul Poliform poate fi vazut si testat in showroom-ul principal Delta Studio. Folosind Poliform, puteti crea cu usurinta un concept complet de locuire, incepand cu bucataria, livingul, dormitorul si zona de dressing.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.