CorteZari expune Sistemul inovator de Living ZENIT in Showroom-ul nostru principal

Sistemul de living Zenit este o biblioteca moderna, modulara, cu zone de depozitare ascunse de o boiserie extrem de eleganta. Alternarea de rafturi ascunse si rafturi la vedere, fronturile ce pot ascunde TV-ul, cablurile si dispozitivele multimedia, ramele metalice, sunt detalii ce fac aceasta piesa de mobilier sa fie extrem de contemporana si versatila.

Zenit are o functie decorativa ce surprinde prin depozitarea ascunsa, cu spatii gandite pentru utilizatorul de astazi – dulapuri inchise, rafturi deschise, usi de sticla si oglinda, zona pentru TV, module pentru semineu si compartimente ce simuleaza efectul unui perete.

Acest mobilier de living este disponibil intr-o gama variata de finisaje si nuante, CorteZari fiind extrem de atent cu personalizarea proiectelor pentru amenajari contemporane ce emana rafinamentul specific unui interior clasic. Furnizorul italian CorteZari este renumit pentru producerea de mobilier de lux cu detalii elegante inspirate de stilul clasic.

Sistemul de mobilier Zenit poate fi adaptat pentru a fi folosit in zona de zi sau in zona de noapte, iar versatilitatea compozitiilor disponibile poate fi integrata in proiecte simple sau extravagante. Unitatile de depozitare pot fi dispuse in diferite moduri, pentru a fi adaptate interiorului dorit, cu o grija sporita pentru design si functionalitate. Sistemul poate fi realizat si din materiale personalizate, la alegerea arhitectului sau a designerului.

Materiale Mobilier Living

Unitati de depozitare cu finisaj alb sau antracit. Rame metalice pentru fronturi si sertare din inox, nichel sau placari cu finisaj auriu. Fronturi din furnir de stejar antichizat, nuc Canaletto, MDF sau piele naturala, piele ecologica, oglinda. Usi de sticla clara, fumurie sau bronze, cu grosime de 6 mm. Picioare metalice.

Panourile de perete Zenit ajuta la crearea unei atmosfere pretioase. Ele sunt fabricate din lemn si profile metalice si pot fi integrate in sistemul modular de depozitare. Panourile si profilele metalice pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv piele naturala sau piele ecologica, furnir de nuc Canaletto sau stejar antichizat. Ca si in cazul modulelor de depozitare, panourile pot fi fabricate din materiale propuse de arhitect sau client. Folosirea panourilor Zenit poate masca imperfectiuni (suprafete care nu sunt perfect plane) sau ascunde stalpi, fiind adaptabila cerintelor proiectului.

Panourile pot fi perfect integrate in sistemul modular de depozitare.

Materiale panouri Zenit

Lemn, furnir stejar antichizat, furnir de nuc Canaletto sau MDF, finisaj din piele naturala, piele ecologica sau oglinda. Profile metalice, sistem de polite si picioare ajustabile.

Va invitam sa vedeti si sa testati sistemul Zenit de la CorteZari in showroom-ul nostru recent renovat. Varianta cu iluminare LED integrata este preferata noastra si este expusa in ambientul CorteZari, care cuprinde si o zona de dining – colectia LOOP.

Ambient CorteZari in showroom-ul Delta Studio din Str. Progresului 1-3, Bucuresti

Vedeta la Salone del Mobile 2018, masa LOOP este extrem de interesanta, datorita picioarelor de lemn curbat ce sustin blatul din metal, cu finisaj bronz. Cu o forma ce completeaza structura mesei din aceeasi colectie, LOOP contine forme rotunde si ovale in diferite dimensiuni, ce pot fi dispuse orizontal sau vertical. Oglinzile LOOP pot avea finisaj natural, fumuriu sau bronz, in functie de scenariul ce se doreste creat. Din aceeasi colectie este corpul de iluminat LOOP – formele sale sinuoase se intrepatrund pentru a forma nori luminosi de lumina ce par ca plutesc in eter. Inelele dotate cu ultima tehnologie LED proiecteaza umbre inedite in ambient, creand scenografii de neuitat.

Sistemul Zenit a fost prezentat alaturi de colectia LOOP la Salone del Mobile 2018, cel mai important eveniment mondial dedicat designului de interior.

Sistemul de mobilier Zenit de la CorteZari este un puzzle rafinat de volume si finisaje. Formele diferite ale panourile permit crearea de amenajari de living sau dormitor iesite din comun. Panourile sunt decorate de profile metalice, argintii sau aurii, ce pot fi alese in functie de finisajul dorit pentru placare. Forma diagonala a acestor profile formeaza modele geometice ce aduc dinamism spatiului, creand un punct de interes original.

Acest model inedit de mobilier poate fi folosit pentru separarea spatiilor. Intr-o zona de zi, de exemplu, poate delimita vizual zona de relaxare de zona de luat masa. Intr-un open space bucatarie-living, poate delimita zona de zi de zona de gatit. Si ideile nu se opresc aici. In design de interior, nu exista limite.

CorteZari este un brand italian de mobilier de lux infiintat in Toscana, intre Siena si Florenta, ce fabrica mobilier folosind tehnici artizanale, din 1970. Astazi, CorteZari este un nume de referinta in industria de mobilier de lux realizat manual. Finisajele folosite sunt disponibile intr-un kit de 55 de mostre de lemn, metal, piele, textile, oferind posibilitatea crearii de mobilier unic, personalizat conform rigorilor proiectului. CorteZari produce mobilier ce exprima pasiunea pentru detaliile desavarsite.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.