VIDEO – Tendinte in Amenajari Living si Dormitor la Salone del Mobile 2018

Este timpul sa vorbim despre noile colectii de mobilier pentru living si dormitor lansate la Salone del Mobile 2018, cel mai important eveniment mondial dedicat designului de interior. Iata care sunt tendintele in amenajari de living si dormitor care ne-au atras atentia:

Furnizorul italian CorteZari, renumit pentru mobilierul contemporan de lux, cu detalii elegante inspirate de stilul clasic, ne-a intampinat cu noi colectii de mobilier pentru dormitor si living. In cadrul showroom-ului nostru principal din Bucuresti vor fi expuse toamna aceasta doua compozitii foarte frumoase, una de dormitor si cealalta de dining.

Vor fi expuse compozitia modulara Zenit si masa Loop. Masa Loop este o masa noua, foarte interesanta, cu picioare de lemn curbat si un blat din metal, cu finisaj bronz. Sistemul de living Zenit este o biblioteca modulara, compusa din corpuri modulare.

Patul Suite are o forma geometrica, riguroasa, temperata prin detaliile pretioase ale tapiteriei delicate si insertiilor de alama.

Standul SICIS a fost impresionant, prezentand rafinata Home Collection, o colectie complexa de mobilier, tesaturi (inclusiv tesaturi cu textura de mozaic!), corpuri de iluminat, mozaic, placi de sticla, toate extraordinar coordonate intr-un ansamblu desavarsit estetic.

Iván Bor, agent SICIS, ne-a explicat ca brandul are in spate o adevarata filosofie: asa cum, in secolele trecute, cladirile se construiau de la structura pana la cel mai mic detaliu, o vaza sau o masa, brandul coordoneaza pana in cele mai mici detalii conceptele de amenajare propuse.

Producatorul italian Ditre a prezentat la Milano noile colectii pentru zona de zi si zona de noapte. Ne-au atras atentia canapeaua Althon si fotoliile Nathy, cu un design realizat de arhitectii Gabriele si Oscar Buratti. Acestea vor fi expuse si in showroom-ul Delta Studio din Bucuresti.

Detaliile desavarsite, proportiile atent studiate si finisajele exclusiviste caracterizeaza toate produsele marca Ditre.

Intre preferatele noastre se numara si noua canapea KIM, un sistem modular dotat cu o nisa de depozitare a cartilor.

KIM este o canapea extrem de confortabila, cu un sezut moale si o forma sinuoasa, ce invita la relaxare. Picioarele metalice ii aduc o nota contemporana.

Colectiile Ditre Italia pot fi personalizate in functie de preferintele beneficiarilor, distingandu-se prin inalta calitate si atentia la detalii.

Bontempi Casa este un brand italian de design, ce produce mobilier modern, inspirandu-se din traditia clasica a luxului italian. Produsele lor imbina stilul contemporan si confortul suprem.

Inspirata de stilul industrial, biblioteca LEXINGTON, pe care o vom expune si in showroom-ul Delta Studio din Bucuresti, propune un design minimalist, bazat pe jocuri geometrice de forme. Frumusetea sa consta in detaliile de imbinare elegante.

De la mese, scaune, biblioteci si comode la paturi si corpuri de iluminat, obiectele de mobilier Bontempi Casa sunt create sa devina centrul atentiei.

Noile colectii de mobilier de living si dormitor vor fi expuse in curand in showroom-ul Delta Studio!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.