Villeroy & Boch – o marca europeană de stil de viaţă

Villeroy & Boch, cu sediul în Mettlach/Germania, a fost înfiinţat în anul 1748 în regiunea franceză Lorraine şi, ca una dintre cele mai importante mărci europene premium, este reprezentata în 125 de ţări în întreaga lume. Încă de la început, producătorul de ceramică a unit tradiţia cu inovaţia, designul şi funcţionalitatea. Produsele Premium de la Villeroy & Boch mulţumesc şi cei mai exigenţi clienţi, în timp ce serviciul global pentru grupe ţintă profesionale de la arhitecţi la maeştri bucătari este la cel mai înalt standard. Portofoliul diverselor game de produse este complet, lista referinţelor internaţionale – inclusiv hoteluri şi restaurante de renume – este lunga.

 

HEIKE_IN_LUXXUS_003592_0412

„La Villeroy & Boch, experţii lucrează continuu şi rafinează modele care se disting si care au un  concept inovative atât pentru Divizia de veselă, cât şi pentru cea de Baie şi Wellness.Ei dezvolta soluţii individuale şi specifice pentru piaţă, care sunt apoi prezentate corespunzător grupurilor ţintă. Este foarte important pentru noi ca pachetul în ansamblu al mărcii noastre premium să fie absolut perfect,” spune Frank Göring, Preşedintele Consiliului de Administraţie la Villeroy & Boch AG.

BB_AMADEA_M1_A_BB12

„Suntem în curs de dezvoltare durabilă a poziţiei noastre în activităţi de  proiecte  dincolo de pieţele europene de bază concentrandu-ne  pe Rusia, Orientul Mijlociu şi Asia. Experţii de la Villeroy & Boch dezvoltă concepte profesionale de catering adecvate grupurilor ţintă, cum ar fi dezvoltatori, arhitecţi şi designeri din întreaga lume”, spune Andreas Pfeiffer, Membru în Consiliul de Administraţie şi Şeful Diviziei de Baie şi Wellness.

MOONLIGHT_GLOW1_01_2008-09

Unul dintre aceste concepte pentru profesioniştii  este cunoscut ca 360° Projects (Proiecte 360°) şi furnizează oferte personalizate. Instrumentul este special conceput pentru practica profesională şi serveşte nevoilor  arhitecţilor, dezvoltatorilor si investitorilor imobiliari. Abordarea holistică a 360° Projects se bazează pe un pachet de produse în patru etape şi accesul transparent la întregul portofoliu.Produsele sunt acum accesate în funcţie de zona de operaţii ce sunt planificate. Toate cererile în proiecte, de la segmentul entry-level la cel premium, sunt astfel optim satisfăcute .O atenţie deosebită este acordată durabilităţii, inovaţiei tehnice şi eficienţei economice, dar designul produselor  este, de asemenea, o preocupare cheie. Villeroy & Boch concepe această structură ca un bloc reprezentând  fiecare etaj ca un segment al conceptului.

HOMMAGE_CLAS_A1_01_2_1002

Andreas Pfeiffer este convins: „Nu doar proiectanţii şi arhitecţii beneficiază de 360° Projects. Investitorii şi dezvoltatorii de hoteluri, managerii unităţilor şi distribuitorii apreciază noile structuri. 360° Projects permite clienţilor noştri să gestioneze proiecte de toate dimensiunile cu un nivel ridicat de profesionalism, cu o gamă diversă de produse şi cu cele mai bune servicii şi suport , indiferent daca  este  în Germania, Europa sau oriunde  în lume, fie ca e vorba de  un stadion de fotbal sau un hotel de lux”.

LA_BELLE_CL_NU1_00C_0902

Lista de referinţe a Villeroy & Boch este lungă, proprietăţile menţionate sunt  împrăştiate peste tot în lume. Referinţele din Germania includ hoteluri de lux, cum ar fi Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski din München şi Waldorf Astoria Berlin, un designer hotel aparţinând Grupului Hilton. Metropole ale Europei se alăture listei cu Sapphire din Istanbul, Landmark din Londra şi Grandhotel Negresco din Nisa, pentru a menţiona doar câteva. Într-adevăr, băile premium Villeroy & Boch se găsesc în întreaga lume, cum ar fi spre exemplu:  Radisson Royal Hotel Moscova: o reşedinţă regală în Rusia

LOOP_FRIENDS_BW2_M1_2_SHK12

Hotelul de 5 stele şi înalt de 200 m din Grupul Radisson Blu este situat pe malul Râului Moskva. În timpul fazei de construcţie din 2008 până în 2010, Villeroy & Boch a furnizat peste 2,500 articole pentru facilităţile publice, zonele de fitness, precum şi pentru 55 de băi în camerele şi apartamentele hotelului. Produsele sanitare au inclus articole din colecţiile Amadea şi Hommage, cu căzi de baie de înaltă calitate, din Quaryl , special  dezvoltat de V&B.

2MORROW_M1_1003

MEMENTO_ANTHRAZIT1_00A_0902

MEMENTO_DEKO_WT1_3_BB12

SQUARO_HEXAGONAL1_00_0802

AVALON-BAD_022014

ISH_PS_IP_DET9_0807

SENT_M1_HGD_BB13

Produsele Villeroy & Boch pot fi achizitionate din showroom-urile Delta Studio!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.