#VIDEO Tendinte in Design Interior – Noi Colectii Porcelanosa la Targul International CERSAIE 2017

Ca in fiecare an, echipa noastra a participat la Cersaie 2017 (25-29 septembrie, Bologna), targul international ce reuneste, de 35 de ani, cele mai importante companii din sectorul placilor ceramice si al obiectelor sanitare. Standul Porcelanosa Grupo a fost anul acesta mai aglomerat decat oricand, prezentand noile colectii ale celor opt companii din grup.  

Spatiul expozitional, cu o fatada din Solid Surface KRION®, a fost organizat in doua zone – standul PREMIUM Collection Porcelanosa, cu o selectie de finisaje si produse de lux, si standul Porcelanosa Grupo, cu noutati prezentate de brandurile companiei.

#Stand PORCELANOSA Grupo

Porcelanosa a prezentat noi modele de gresie inspirate de frumusetea lemnului natural, intre care noua colectie de parchet ceramic Delaware de la Par-Ker. Sapte modele inspirate de lemnul de stejar, artar si fag, cu reproduceri detaliate de textura si tonalitate.

Brandul Venis a expus un spatiu de tip lounge, cu noi finisaje inspirate de frumusetea pietrei si a metalului, dar si ambiente de baie, cu propuneri de texturi naturale si metalice. Intre propuneri se remarca noua colectie de gresie si faianta Dayton, inspirata de piatra naturala italiana din regiunea Piacenza, folosita inca din vremea Imperiului Roman.

Bateriile si solutiile sanitare Noken si Systempool,  alaturi de mobilierul Gamadecor si solutiile de constructie Butech, au completat inspirat amenajarile. Butech, brandul specializat in sisteme de constructii, a prezentat noile sale solutii arhitecturale.

Gamadecor a expus trei noi colectii de mobilier de baie – Brick, Magma si Mertens. Brick se remarca prin utilizarea placilor ceramice subtiri XLight de la Urbatek ca fronturi.

KRION BATH a prezentat colectia de lavoare si mobilier PURE, semnata de Yonoh Estudio Creativo.

Zona de bucatarie a propus mobilier Gamadecor si noi placi ceramice in stil patchwork.

Spatiul dedicat brandului Urbatek a oferit propuneri minimaliste realizate cu placile ceramice de mari dimensiuni XLight in  finisaje de lemn, marmura si ciment ce ofera spatiului un aer rafinat.

#Stand PREMIUM COLLECTION Porcelanosa

Zona Premium Collection a prezentat solutii exclusivste pentru spa si bucatarie.

L’Antic Colonial a expus noi modele de mozaic, placi ceramice, lemn si piatra – Essential, Form, Aqua si Worn.

Toate produsele Porcelanosa Grupo sunt disponibile prin Delta Studio.

Abonati-va la canalul nostru de Youtube pentru a fi la curent cu noutatile in design interior!

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.