VIDEO – Noul Showroom Porcelanosa de 1000 m2 din cadrul Delta Studio Bucuresti

Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom de 1000 mp in Bucuresti, in parteneriat cu Delta Studio, in urma unei investitii de aproximativ o jumatate de milion de euro. La evenimentul de lansare din 12 aprilie au participat o parte din actionarii si managerii de varf ai Porcelanosa Grupo, alaturi de peste 300 de invitati, printre acestia fiind cei mai reprezentativi arhitecti si dezvoltatori romani, precum si reprezentanti ai Ambasadei Spaniei la Bucuresti. 

Jorge García, José María Soriano, Dragos Bonea, Ramiro Moliner, Javier Moner

Noul showroom, unic in Romania, se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 1.000 mp, prezentand concepte de design de interior realizate la cele mai inalte standarde si se adreseaza celor mai exigenti vizitatori.

Showroom-ul realizat impreuna cu Porcelanosa Grupo este o incununare a parteneriatului dezvoltat pe o durata de 10 ani intre cele doua firme.

„Investitia comuna a celor doua firme partenere, Porcelanosa Grupo si Delta Studio, a depasit o jumatate de milion de euro. Inca din primul an de la deschidere, mizam pe vanzari de peste 2 milioane de euro”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

Dragos Bonea, director general Delta Studio

„Piata internationala a fost dintotdeauna scopul nostru, inca din 1974, anul in care bunicul meu a fondat compania. In Romania, avem o relatie de peste 10 ani cu Delta Studio, relatie ce a devenit acum si mai speciala”, a declarat José María Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

José María Soriano

„Cu bucurie, constatam ca piata din Romania s-a diversificat foarte mult in ultimii ani. Ca atare, avem din ce in ce mai multa calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Ma bucur ca putem acum sa gasim acasa aceasta calitate, pana acum trebuind sa mergem in Italia sau in alta parte. Showroomul de la Delta Studio este excelent, produsele sunt excelente, iar noua, arhitectilor, nu ne ramane decat sa ne apucam de treaba!” a declarat Arh. Dorin Stefan, D.S.B.A.

Arh. Dorin Stefan, D.S.B.A.

„Produsele, pe langa calitatea premium, sunt chiar unicate pe piata, in special gama L’Antic Colonial si placile de mari dimensiuni”, a declarat Arh. Adrian Zerva, STUDIO 10M.

Arh. Adrian Zerva, STUDIO 10M

Evenimentul de lansare a avut o tematica spaniola, fiind marcat de un moment artistic de flamenco si asezonat cu gastronomia specifica Peninsulei Iberice: paella, tapas, vinuri spaniole si sangria. Aranjamentele florale au fost asigurate de Floria. Vizitatorii showroom-ului Delta Studio pot acum experimenta perfectiunea produselor in cele peste 20 de ambiente noi.

 

Toti iubitorii de design de interior pot beneficia de promotia speciala realizata cu ocazia lansarii, conform detaliilor prezentate pe site-ul DeltaStudio – 10% discount pentru orice produs Porcelanosa Grupo, comandat pana pe 31 mai 2018.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.