VIDEO – Noua colecție de mobilier de baie Dalet by Architects

Noua colecție de mobilier de baie Dalet by Architects, creată și fabricată în România, răspunde nevoilor contemporane în materie de amenajări de baie: funcționalitate, ergonomie și design, la un preț accesibil #SmartLuxury.

Cele trei noi mobiliere de baie sunt create de Beatrice Tîrzianu, arhitect de interior în showroom-ul principal Delta Studio din București. Interacțiunea directă cu clienții a ajutat-o pe Beatrice să înțeleagă ce anume își doresc aceștia de la un mobilier de baie și să le transpună așteptările într-o colecție în tendințe. Mobilierul este expus în showroom-ul principal Delta Studio din București și este 100% personalizabil: blatul poate fi din Corian, material compozit, ceramică sau lemn stratificat în diferite nuanțe. Fronturile pot fi din lemn stratificat, MDF, iar mânerele pot fi ajustate în alte materiale și culori.

Beatrice și-a pus amprenta personală pe fiecare dintre cele trei mobiliere. Ea a început cu câteva zeci de schițe, pe care le-a rafinat până a ajuns la nouă variante, din care au fost selectate pentru producție trei: Zen, Stay și Piano.

Propuneri mobilier baie

Mobilier de baie Piano

Baia trebuie să fie un spațiu care ne relaxează și ne destinde după o zi plină, de aceea ambientul creat pentru mobilierul Piano este unul cu nuanțe inspirate de natură. Colecția Piano îmbină eleganța și simplitatea, iar numele său este date de riflajele fronturilor, care stilizează clapele unui pian. Mânerul circular este accentul necesar într-o compoziție armonioasă, iar canturile tăiate la 45 de grade argumentează de ce atenția asupra detaliilor face întotdeauna diferența. Asocierea cu sanitarele și bateriile negre de la Dalet dau o notă contemporană spațiului.

Mobilier de baie modern Piano - Dalet (2)

Mobilier de baie Stay

Mobilierul Stay este inspirat de forma planșetei la care lucrează arhitecții. Tonurile de alb și gri ale mobilierului sunt echilibrate de sanitarele colorate, ce vor fi disponibile în curând prin Dalet. Prin forma minimalistă și nuanțele neutre, mobilierul Stay se integrează perfect într-o amenajare de baie în stil scandinav.

Mobilier de baie modern Stay - Dalet (2)

„Dorul timpurilor apuse pentru mine, acelea în care lucram ore în șir la o planșetă de studiu, a stârnit dorința de a regăsi acest element într-o armonie cu funcționalitatea impusă și de a-l transpune în piesa de rezistență dintr-o baie. De aici și până la prototip au fost multe schițe, însă rezultatul este cu siguranță peste așteptări. Un deliciu vizual care lasă loc imaginației, sertarele fiind locurile ascunse, dar atât de necesare unei măsuțe de toaletă spre exemplu”, precizează Beatrice.

Mobilier de baie Zen

Mobilierul Zen reușește să îmbine cu succces liniile minimaliste cu funcționalitatea. Piesa de rezistență este sertarul, gândit sub forma unei casete din lemn masiv, ce oferă un spațiu generos de depozitare. Un alt detaliu discret însă foarte util este mânerul mobilierului, care poate fi folosit și ca portprosop. Sertarul e din lemn masiv, iar structura din lemn stratificat, dar ambele pot fi alese în diferite nuanțe din paletar.

Mobilier de baie modern Zen - Dalet (3)

Mobilierele Dalet by Architects se aliniază celor mai noi tendințe în design și pot fi văzute în showroom-ul principal Delta Studio din București.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.