VIDEO – Noi Placi Ceramice Urbatek – Porcelanosa Grupo

Brandul Urbatek este specialist in placi ceramice, remarcandu-se prin modelele inovatoare de gresie supradimensionata. Colectia XLIGHT inoveaza prin dimensiunile mari si formatul subtire, iar compania continua sa lanseze noi produse, intr-o varietate de formate si finisaje. Iata-le in showroomul din Vila-real, Spania. O parte dintre acestea sunt expuse in showroom-ul Porcelanosa din cadrul Delta Studio Bucuresti, incepand cu 13 aprilie 2018.

Iata placile supradimensionate XLIGHT, colectia GOLDEN White, ce reda in detaliu aspectul de marmura, cu venaturi in nuante de gri, bej si auriu. Este disponibila in 2 finisaje: natural si Polished, in formate de 120×250 cm si 120×120 cm.

Continuam cu frumusetea placilor inspirate de marmura, de data aceasta neagra – placile XLIGHT Savage Dark sunt disponibile in 2 finisaje: natural si polished, in formate de  120×250 cm si 120×120 cm.

Aceste placi de mari dimensiuni sunt extrem de potrivite in ambiente contemporane. Iata colectia XLIGHT Lush White, placi cu o grosime de numai 6 mm, disponibile in formate de 120×250 cm si 120×120 cm.

O noutate expusa si in showroomul Delta Studio din Bucuresti o reprezinta colectia XLIGHT Ewood, disponibila in 3 nuante: Camel, Nut si Honey, in format de 120×250 cm. Suprafata sa este inspirata de lemnul natural si ofera caldura ambientelor.

Fiind o gresie portelanata, poate fi folosita si la exterior, inclusiv pe fatadele cladirilor.

Placile supradimensinate XLIGHT sunt disponibile intr-o varietate de finisaje, putand fi folosite si pentru placarea mobilierului.

placi XLIGHT STARK Black

Xtone este noua gama introdusa in colectia Xlight Premium, creata pentru profesionisti. Este produsa in format de 154×328 cm, cu 12 mm grosime si cele mai inalte proprietati tehnice.

XTONE Kala White Polished – 154×328 cm, 12 mm grosime

XTONE Kala White Polished – 154×328 cm, 12 mm grosime

Descoperiti produsele Urbatek in showroomul Porcelanosa din cadrul Delta Studio Bucuresti!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.