VIDEO – Noi Colectii de Gresie si Faianta Fap Ceramiche la Cersaie 2018

Brandul italian de gresie si faianta Fap Ceramiche se remarca prin designul original si inovator. La Targul Cersaie 2018, ne-au atras atentia colectiile de placi ceramice in nuante deosebite, dar si placile supradimensionate cu aspect de marmura.

Marianna Serra, Area Manager Fap Ceramiche, ne-a prezentat colectiile de gresie si faianta, ideale pentru baie dar si pentru zona de living, bucatarie sau dormitor. Spatiile create de designerii FAP asociaza materiale traditionale, ca marmura, cu materiale moderne, ca cimentul sau rasinile.

In zona de bucatarie, am intalnit colectia Roma Diamond, in finisaj lucios.

Albastrul este foarte potrivit in amenajari de baie – ne-a placut noua colectia de gresie si faianta MILANO&WALL. Este o colectie disponibila in multe culori si are multe placi decorative, inclusiv finisaje metalice, foarte elegante. Arata extrem de bine in combinatie cu alb, pentru un decor foarte curat dar totodata elegant.

Pe pardoseala si perete am remarcat diverse propuneri de mozaic.

O noutate o reprezinta colectia PAT, placi in format de 30×90 cm, rectificate. Toate placile decorative au un desen special, ceea ce este un plus – practic, se poate decora baia doar din faianta. Se asociaza bine cu o pardoseala cu gresie tip parchet.

Spuneam ca placile se preteaza si in zona de noapte – iata o amenajare de dormitor, in nuante relaxante, potrivite pentru zona de dormit.

FAP introduce anul acesta placile de gresie supradimensionata, in format de 120×278 cm, cu grosime de numai 6 mm. Au o suprafata foarte interesanta, la atingere se simte cat de placuta este. Ele pot fi folosite si pentru decorarea mobilierului – nu doar pe perete sau pardoseala.

Ne-a atras atentia si aceasta baie foarte eleganta, amenajata cu marmura. Sunt mai multe modele din colectia ROMA, toate inspirate de marmura. Pe pardoseala s-a folosit o gresie de 120×120 cm, iar in zona de dus placi supradimensionate. Lavoarul este confectionat taind placi din colectia Roma.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.