VIDEO – Mobilier de Bucatarie si Baie Gamadecor

Noile colectii de mobilier de bucatarie si mobilier de baie Gamadecor, filmate in showroom-ul Porcelanosa Grupo din Spania. O parte dintre noile colectii de mobilier de baie sunt expuse in showroom-ul Porcelanosa din cadrul Delta Studio Bucuresti, incepand cu 13 aprilie 2018.

Iata noua bucatarie Carnival din colectia Premium, in finisaj de stejar. Designul sau inovator transforma total experienta din bucatarie. Partea functionala a mobilierului este ascunsa de usile frontale glisante.

Acestea mascheaza blatul de lucru, chiuveta, zonele de depozitare si electrocasnicele incastrate.

Ne-a atras atentia aceasta bucatarie extrem de inovatoare, creata cu tehnologie de ultima generatie. Prin apasarea unui simplu buton, insula de bucatarie se transforma intr-un mobilier generos, cu toate dotarile necesare.

La capitolul mobilier de baie, ne-a atras atentia mobilierul Duna, un concept minimalist bazat pe fuziunea dintre metal si granit. Acesta va fi expus si in cadrul Delta Studio.

Si mobilierul Icon poate fi regasit in cadrul Delta Studio. Este o propunere avangardista ce arata perfect intr-o baie contemporana.

Iata mobilierul Edge, cu lavoar din granit, o propunere minimalista ce imbina lemnul natural cu piatra.

Mobilierul Leaf cucereste prin liniile pure si lavoarul din Krion, in stilul minimalist ce caracterizeaza brandul Gamadecor.

Iata si cel mai nou mobilier de baie, lansat anul acesta: Magma – are o structura metalica, fronturi din sticla fumurie si lavoar din granit.

 

Va invitam in showroomul Porcelanosa din cadrul Delta Studio Bucuresti incepand cu 13 aprilie, pentru a vedea mobilierul de baie expus!

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.