VIDEO – Gresie si Faianta Porcelanosa – Noi Modele 2018

Am fost in vizita la fabricile Porcelanosa Grupo din Vila-real, Spania, pentru a filma cele mai noi colectii de gresie si faianta lansate in februarie 2018, la evenimentul anual PORCELANOSA International Exhibition. O parte dintre noile modele sunt deja expuse in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti. 

Ne-au atras atentia noile placi de faianta Marbella Blue, cu aerul lor mediteranean, de vacanta.

Ne-a placut zona de living, ce emana caldura datorita pardoselii placate cu parchet ceramic Parker – gresie cu aspect de lemn, o optiune extrem de eleganta.

Parker de la Porcelanosa – gresie tip parchet

Fiind vorba de un open space, nuanta mobilierului de bucatarie este aceeasi cu a pardoselii, ce se prelungeste pe perete, o solutie decorativa extrem de interesanta, ce confera unitate ambientului.

Celalalt perete este placat cu gresie rectificata River Antracita, de 59,6×120 cm, un model ce se inspira din frumusetea pietrei naturale. Variatia modelului imprimat permite crearea unei suprafete cu aspect natural, piatra distingandu-se prin suprafetele sale cu modele variate, unice.

Gresie rectificata River Antracita de 59,6×120 cm

Faianta rectificata SPIGA BOTTEGA CALIZA este ideala pentru a crea un perete-accent in baie. Este pusa in valoare prin profilele decorative metalice de la Butech.

Faianta rectificata SPIGA BOTTEGA de la Porcelanosa

Din aceeasi colectie, Bottega, am remarcat placile de faianta TWIN BOTTEGA CALIZA, ce creeaza ambiente contemporane.

TWIN BOTTEGA CALIZA de la Porcelanosa

Mobilierul minimalist ICON de la Gamadecor, cu lavoar din granit, arata extrem de elegant alaturi de placarea deschisa la culoare.

Mobilier Icon de la Gamadecor

Printre noutati se numara si faianta Málaga, ce reinterpreteaza faianta in format clasic. Este creata dintr-un dreptunghi de 20×31,6 cm, divizat in 6 dreptunghiuri mai mici, egale.

Faianta Málaga Beige

Am regasit tematica mediteraneana la noua colectie de faianta RONDA. Ambientul expus imbina doua nuante diferite Ronda White si Ronda Sand. Nuantele neutre par acuarele diafane, ce picteaza delicat peretii.

La Expozitia anuala Porcelanosa din februarie 2018, Porcelanosa a lansat Forest, o noua gama de parchet ceramic Par-Ker. Este o colectie inclusa in angajamentul Ecoproject sustinut de Porcelanosa, ce urmareste reducerea impactului asupra mediului inconjurator si folosirea responsabila a resurselor naturale. Compozitia eficienta si procesele de fabricare imbunatatite se reflecta in costurile reduse si fac din acest produs o alegere ideala pentru proiectele publice.

Abonati-va la canalul nostru de Youtube pentru a urmari celelalte sapte filmulete de la fabricile Porcelanosa Grupo!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.