VIDEO – Expozitia Internationala Porcelanosa Grupo 2017, editia numarul XXIV

A XXIV-a editie a Expozitiei Internationale PORCELANOSA Grupo a avut loc in luna februarie 2017 si a expus cele mai noi materiale si solutii inovatoare pentru arhitectura si design. Cele 8 companii membre PORCELANOSA Grupo isi innoiesc anual showroom-urile principale din Vila-real, Spania, prilej pentru vizitatori si profesionisti sa descopere cele mai noi lansari ale celebrului producator.

Peste zece mii de vizitatori au participat la eveniment, echipa Delta Studio fiind prezenta si in acest an. Spatiul de expunere de 14.000 mp a impresionat prin cele mai noi modele de placi ceramice, piatra naturala, mobilier si obiecte sanitare.

Porcelanosa a prezentat noile colectii de gresie si faianta Roma, Viena, Capri si Manhattan.

Venis a lansat noi colectii de placi ceramice moderne, inspirate de natura: Mirage imprumuta aspectul de ardezie si se remarca prin eleganta si rezistenta.

Noua colectie de placi hidraulice Roche evoca aspectul de ciment decorativ. Aceste noi modele de gresie si faianta se potrivesc in amenajari in stil industrial, retro sau modern. Fainta monoporoasa se preteaza pentru orice spatiu din casa.

Placile ceramice Cosmos, vazute de noi la Cersaie 2016,  reproduc cu fidelitate incrustatiile pietrei naturale, cu nuante de gri si reminiscente metalice.

L’Antic Colonial continua sa exploreze materiale naturale, oferind noi colectii de piatra naturala si lemn natural si in 2017. Calcarul Amsterdam Grey este extins cu un format mai mare, iar intre colectiile de parchet natural se remarca Sabana.

Colectia de mozaic Gravity se extinde cu noi modele si formate: hexagoane si sageti.

Urbatek lanseaza noi produse din seria XLight – placi ceramice foarte subtiri, cu aspect de marmura si format supradimensionat.

Zona de baie este acoperita de produsele de la Gamadecor, Noken, L’Antic Colonial si Systempool. Noi colectii inovatoare de mobilier de baie de ultima generatie, cazi si solutiii pentru baie, o parte create cu mineralul compact KRION® Solid Surface.

Cele mai noi tendinte in sisteme de constructie sunt lansate de Butech: placile Micro-Stuk Design si cadita de dus placabila cu parchet ceramic Shower Deck.

Noile produse lansate vor fi disponibile din luna mai 2017 in showroom-urile Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.