VIDEO – Amenajare in Stil Modern cu un Buget de 20000 EUR – Vita Bella Residence

Am fost in vizita la ansamblul Vita Bella, un complex rezidential din zona Pipera, pentru a filma cele doua apartamente tip showroom amenajate de Delta Studio – unul in stil modern si unul in stil clasic.

Apartamentul amenajat in stil modern are o suprafata de 198 mp, dintre care 92 mp sunt destinati terasei. De amenajare s-au ocupat cons. de vanzari Nicoleta Perjeru si arh. int. Ana-Maria Fierascu. Apartamentul are bine delimitate cele doua zone, zona de noapte si zona de zi, avand ca un mic tampon holul de trecere.

Beneficiarii si-au dorit o amenajare care sa se incadreze in bugetul de 20000 eur si care sa respecte configuratia actuala a apartamentului. Apartamentul showroom este amenajat in stil modern, cu linii simple si accente scandinave, care se regasesc si la mobilierul Formmat, fabricat de Delta Studio.

S-a urmarit imbinarea liniilor simple cu accente puternice de culoare. „Conceptul a pornit de la liniile apartamentului in sine, un apartament care, prin forma lui, te face sa descoperi spatiile gradual, ca intr-un labirint, orientandu-te intotdeauna catre elementul central, care este livingul, respectiv bucataria.” (arh. int. Ana-Maria Fierascu)

Zona de zi este compusa dintr-o canapea cu un modul de relaxare, o masa de cafea rotunda si un ansamblu format dintr-o comoda TV si corpuri suspendate.

canapea coltar Flexmat, Delta Studio – 700 eur+tva

ansamblu living Formmat by Delta Studio, din mdf vopsit opac – 849 eur+ tva

masa extensibila cu blat de sticla – 450 eur+tva; scaun rosu cu picioare din lemn: 42 eur+ tva/ buc

S-a propus un mobilier de bucatarie modern, in forma de L, din MDF vopsit mat, cu manere gola vopsite. Pentru acest tip de bucatarie, s-au ales electrocasnice incastrate de culoare neagra, care sa se potriveasca blatului. Blatul este din pal termorezistent, chiuveta este din ceramica, hota este extensibila, plita este din sticla, cu gratare din fonta, de asemenea frigiderul este incastrabil, iar sus s-a creat o zona de depozitare.

mobilier de bucatarie Formmat by Delta Studio din MDF vopsit, 2000 eur+tva

Dormitorul copilului este compus dintr-un pat de o persoana, langa care s-a pozitionat o noptiera cu doua sertare din MDF vopsit alb, un birou si o alta noptiera care tine rolul unui rollbox, deservind astfel biroului.

pat copil Formmat by Delta Studio – 300 eur+tva, noptiera 2 sertare Formmat by Delta Studio – 73 eur+tva

Tot aici, s-a fabricat si un dressing din MDF vopsit galben, care intra in relatie directa, din punct de vedere cromatic, cu fotoliul tip balansoar. Atmosfera este una distinsa si vesela.

masa birou mdf vopsit, scaun, corp cu sertare – 760 eur+tva, balansoar-scaun copii – 113 eur+tva

Dormitorul matrimonial este compus dintr-un pat matrimonial de 160×200 cm, cu doua noptiere, un birou si un dressing generos pentru doua persoane, in forma de L. Alaturi de accesorii si corpurile de iluminat, se creeaza o atmosfera foarte relaxanta.

pat matrimonial mdf vopsit Formmat by Delta Studio – 480 eur+tva

Tapetul geometric de la Eijjfinger, colectia Stripes, aduce o nota dinamica spatiului.

Accesul in terasa se face prin doua zone: zona de relaxare si zona de bucatarie. Terasa de 92 mp este extrem de generoasa, iar pardoseala este din gresie portelanata flotanta Koru Oak 60×60 cm, de 2 cm grosime, de la Delta Studio.

gresie portelanata flotanta – 37 eur/ mp (montaj si ploturi incluse)

Speram ca v-a placut aceasta amenajare, va invitam sa va abonati la canalul nostru de Youtube, va urma filmarea din apartamentul showroom amenajat in stil clasic pentru Vita Bella Residence.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.