VIDEO – Amenajare Apartament – Acasa la arh. Alina Stoian

Zilele trecute am fost in vizita la arh. Alina Stoian de la 2deco Studio, pentru a vedea cum locuiesc arhitectii. Am descoperit o amenajare de interior moderna si curajoasa, cu detalii atent puse la punct. Ne-a impresionat mai ales dormitorul, separat de baie prin pereti de sticla. Iata de ce: 

Arh. Alina Stoian locuieste in nordul Bucurestiului, intr-un  apartament de 137 mp pe care l-a achizitionat in faza de constructie a imobilului. Din planul initial, a pastrat 60-70%, inclusiv bucataria si livingul open space, reconfigurand planul pentru a crea spatii noi de depozitare.

Amenajarea zonei de zi a pornit de la un perete gri, finisat cu vopsea decorativa pentru a capata aspectul de beton aparent specific unei amenajari in stil industrial. 

De la acest element s-a derulat o amenajare de bucatarie in stil industrial, cu linii simple si nuante sobre – negru si albastru. Corpurile suspendate sunt dispuse pe toata inaltimea camerei, pentru a exploata eficient spatiul.

Fronturile metalice perforate folosite pentru corpurile de depozitare sunt un detaliu extrem de inspirat.

Zona de dining este constituita dintr-un corp ce functioneaza ca masa, bar si ca element de separare intre bucatarie si living. Este creat din sticla, lemn si mdf negru. Pentru zona de living, s-au ales nuante neutre de gri, bej si grej, energizate prin accente de culoare.

Zona preferata a arhitectei este dormitorul, inspirat de o camera de hotel si delimitat de baie printr-un perete de sticla dubla, cu insertii turcoaz.

In baie s-au folosit obiecte sanitare freestanding, cu linii moderne, simple, ce contribuie la alura moderna a baii. Detalii despre amenajarea de baie aici.

Insertiile de led din baie asigura o buna iluminare si creeaza o atmosfera speciala

S-a optat pentru o mocheta pufoasa, intr-o nuanta delicata de gri

Aceasta amenajare de interior moderna ne-a cucerit prin detaliile inedite si atmosfera calduroasa si confortabila, de acasa la care te intorci cu drag.

Daca v-a placut filmuletul, abonati-va la canalul nostru de Youtube – postam in fiecare saptamana un nou video!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.