VIDEO – Amenajare Apartament 2 camere, Bucuresti

Va prezentam o amenajare de interior realizata pentru un apartament de 2 camere din Bucuresti, care ilustreaza felul in care o buna comunicare intre beneficiar si designer de interior conduce la rezultate care intrec asteptarile initiale. Natalia, beneficiara proiectului, a avut increde totala in arh. int. Andreea Caragheorgheopol si consilierul de vanzari Ionut Papuc, iar rezultatul este cel visat: apartamentul achizitionat o reflecta in totalitate.

Bucataria, dispusa pe lungime, cu iesire catre terasa, a configurat dispunerea mobilierului de bucatarie pe o singura latura. S-a ales o bucatarie moderna, colectia Tamed Nature de la Formmat, cu un blat de quartz si accesorii Blum – de la sistemele de glisare, la cele aventos si compartimentarea sertarelor. Placarea de sticla amplifica vizual spatiul, reflectand lumina naturala. Electrocasnicele propuse sunt de la Bosch iar chiuveta si bateria de la Franke, in finisaj negru pentru a se armoniza cu plita, care este un model cu functie mixta – inductie si gaz.

bucatarie 2

Mobilierul de bucatarie este din MDF vopsit lucios, in tonuri de turcoaz, si a fost proiectat si personalizat pentru a masca centrala termica.

bucatarie4

In zona de living, beneficiara a dorit crearea unui spatiu odihnitor si primitor. S-a ales canapeaua BREAK, modelul extensibil de la Samoa, pentru ca spatiul sa functioneze si ca zona de odihna pentru oaspeti, cu depozitare ascunsa in partea inferioara. Nuantele din incapere sunt naturale, iar mobilierul personalizat realizat la fabrica Delta Studio din Piatra Neamt este minimalist, contribuind la senzatia de spatiu primitor. Finisajul din MDF vopsit lucios beige se armonizeaza cu nuantele draperiilor si a covorului de la Minuu.

living 4

living 2

Dormitorul are o nota clasica, prin finisajele lucioase, pretioase, si detaliul decorativ de pe dressing-ul de la Mercantini, compartimentat in interior special pentru nevoile proprietarei.

dormitor 5
Noptierele au fost realizat de Delta Studio, in armonie cu finisajele deja existente, cu manere si picioare metalice, iar lampile London de la Ideal Lux intregesc ambientul.

dormitor 2

Mobilierul de baie este minimalist, alb cu insertii de negru in zona sertarelor, lasand loc de desfasurare accesoriilor pretioase: corpul de iluminat candelabru si oglinda cu rama eleganta.

baie 1

baie 6

In hol s-a optat pentru un dressing cu o forma speciala, de la Mercantini, si un dulap Formmat pozitionat la intrarea in apartament.

living hol

Proprietara este extrem de incantata de acest spatiu, in care se regaseste complet, toate detaliile fiind discutate indelung impreuna cu arhitecta de interior si consilierul de vanzari, fapt ce a dus la aceasta amenajare extrem de reusita. Detalii complete despre produsele folosite aici.

 

 

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.