VIDEO – Amenajare Apartament 2 camere București, designer de interior Alina Aldea

Am vizitat un apartament de 2 camere din București, amenajat de designerul de interior Alina Aldea. Apartamentul are o suprafață de 53 mp și este amenajat pentru un tânăr domn. Bugetul total al amenajării a fost de 22.000 euro. Iată povestea proiectului, relatată de Alina Aldea, visual artist și designer de interior.

Apartamentul este unul decomandat, cu bucătărie închisă. Camerele sunt relativ mari, mai puțin dormitorul de aprox. 11 mp.

Unul dintre trucurile folosite în amenajare este poziționarea unui dressing generos în zona de living, mascat prin mânere ascunse și fronturi albe, întrerupte de nișe de depozitare iluminate cu benzi LED.

Modelul de dressing este asemănător cu dressingul Cutia de la Formmat, disponibil prin Delta Studio.

Livingul este amenajat în stil modern, cu tonuri neutre și finisaje naturale. Amenajarea a pornit de la piesa de mobilier din living, o comodă în stil scandinav. Aceasta a dat tonul întregii amenajări, atât în zona de living, cât și în dormitor. În ambientarea livingului, s-au folosit patru piese: o comodă și o canapea achiziționate, plus măsuța de cafea și dressingul, proiectate și customizate de designerul de interior.

Dormitorul menține aceeași gamă cromatică neutră – nuanțe de nuc și mult alb. Mobilierul poziționat de o parte și de alta a patului urmează liniile minimaliste ale dressingului din zona de living.
Și bucătăria este custom-made, cu mobilier alb cu inserții de lemn. Pata de culoare este dată de backsplash-ul albastru texturat.
La Delta Studio, prețul pentru un mobilier de bucatarie Formmat modern, din MDF vopsit lucios alb, este de 900-1000 eur+tva/ metru liniar.

Mobilier de bucătărie modern Formmat expus în showroom-ul principal Delta Studio din București

 

Baia păstrează aceeași direcție stilistică a întregului apartament, folosindu-se culori neutre – lemn natur și griuri colorate. Elementele decorative ale placărilor din zona dușului sunt reluate și pe pardoseală.

Mobilier de baie Formmat, Delta Studio, baza + blat Krion – 290 eur+tva

Alina Aldea ne sfătuiește ca, atunci când apelăm la un designer, să o facem dintr-o fază inițială, pentru a putea interveni și asupra instalațiilor sanitare și electrice. Doar în felul acesta, amenajarea rezultata poate fi una de impact.

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube pentru a urmări și alte tururi în amenajări de interior!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.