VIDEO – Am lansat Albumul „Lifestyle Design Interior 2018”

Am lansat a doua editie a Albumului anual „Lifestyle  Design Interior” – cele mai reusite amenajari realizate de arhitecti si designeri romani in 2017. Albumul prezinta 30 de proiecte de amenajari interioare si o serie de interviuri despre locuirea contemporana, realizate cu trei arhitecti romani consacrati arh. Dorin Stefan, arh. Constantin Ciurea si arh. Adrian Zerva.

Cele treizeci de proiecte din album sunt redate in ordine alfabetica, dupa numele biroului de arhitectura sau design interior care le semneaza. Si in acest an, sunt prezentate amenajari de interior variate ca suprafata, buget si stil, criteriile de selectie fiind ingeniozitatea, functionalitatea si valorile estetice ale proiectului.

Proiectele din album sunt semnate de: 2deco Studio, AFBA Architects, Alexandra Avram, Alfa Invest, Avantgarde Design Studio, Atelier Mass, Cristina Micu, Cristina Golban, Cristiana Zgripcea, Cumulus, Diez Office, H Studio, Highlight Project, I Concept Design Estate, Idecorate, Laboratorul De Arhitectura, Manuel Saliche, Miso Architects, Prographic Architecture Studio, Pure Mess Design, Simona Ungurean, Studio 28g, Studio3plus, Valentina Petrescu si Zada Architecture.

Coperta editiei de fata reprezinta chintesenta proiectelor prezentate si unul dintre elementele definitorii ale anului 2017 in design interior: insertiile vegetale, imprimeurile tropicale, materialele organice si nuantele ce invita natura in interioare se regasesc in majoritatea proiectelor.

Albumul costa 29 lei si este distribuit in toata tara in Inmedio, librariile Carturesti, benzinariile OMV&Rompetrol, Aeroport, punctele de presa din Cora, Kaufland, Tabac Xpress, showroomurile Delta Studio si online pe emag.ro si deltastudio.ro.

La evenimentul de lansare din showroom-ul principal Delta Studio au participat peste 300 de invitati: arhitecti, designeri, dezvoltatori imobiliari, colaboratori si clienti.

A avut loc o tombola cu urmatoarele premii: un charger solar oferit de Semmelrock, o baterie de bucatarie Franke, doua baterii de bucatarie Teka, un aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto®, doua difuzoare Grohe Aquatunes, doua lavoare tailor-made KUMA si  doua electrocasnice cu design retro SMEG.

La tombola pentru arhitecti s-au oferit excursii la fabricile furnizorilor: o excursie la fabrica Semmelrock, o excursie la fabrica Ravak din Cehia, o excursie la fabrica Egger din Austria, doua excursii la fabrica Keraben Grupo din Valencia, patru vizite la la fabrica grupului Hansgrohe din Schiltach, Germania, doua excursii la fabrica Kerama Marazzi din Rusia si trei excursii la fabricile Porcelanosa Grupo din Spania.

Evenimentul a fost acompaniat de preparate gourmet si bauturi fine de la Naan Project, vinuri de la Crama Girboiu si cafea Dolce Gusto.

Sponsorii albumului si ai evenimentului:

Accesoria, Axor, Blum, Bosch, Brikston, CATALANO, Ceresit, Dalet, Egger, Falmec, FAP Ceramiche, Formmat, Franke, Grohe, Grundig, Hafele , Hansgrohe , Ideal Standard , Kerama Marazzi, KERAMYTH ,  Kessel , Kludi, Kuma, Metropol, Porcelanosa, PORTA DOORS, Ravak, SAINT GOBAIN, Semmelrock, Smeg, Teka, Venis si VitrA.

 Mai multe imagini de la eveniment aici

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.