Vezi penthouse-ul realizat de Delta Studio Architecture, premiat la Romanian Property Awards!

Delta Studio Architecture, singurul birou de arhitectură care își asumă responsabilitatea întregului proiect, de la concept la execuție, a primit un prestigios premiu la Romanian Property Awards, la categoria Interior Private Residence:

Proiectul denumit „POSH PENTHOUSE” a fost implementat în acest an și a captivat jurații de la Londra: penthouse-ul reprezintă un exemplu de excelență în design și execuție. Echipa Delta Studio Architecture a creat un spațiu sofisticat și rafinat, care exudă lux, eleganță și eficiență. Proiectul a impresionat prin atenția la detalii, utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate și abordarea lor inovatoare în designul interior.

Delta Studio Architecture s-a remarcat încă o dată prin abordarea inovatoare și capacitatea de a gestiona fiecare etapă a proiectului, oferind o experiență All Inclusive / All Exclusive tuturor beneficiarilor.

Posh Penthouse by Delta Studio Architecture – hometour-ul proiectului premiat la Romanian Property Awards

Proprietarul și-a exprimat dorința pentru un spațiu primitor și confortabil într-un stil contemporan, minimalist, cu influențe luxury, dar potrivit pentru o familie cu copii.

Astfel, fiecare încăpere a fost proiectată cu atenție la detalii, urmând liniile generale stabilite de client. Livingul a fost conceput ca un spațiu simplu, cu o estetică curată. S-a ales un punct focal pentru a amplifica sentimentul de confort și liniște prin instalarea unui șemineu.

În dormitoare, arhitecții au pus accent pe confort și intimitate: s-a dorit o paletă de materiale cu multiple texturi și culori pentru a oferi dinamism spațiului, împreună cu un sistem de iluminare ambientală pentru o atmosferă plăcută și relaxantă.

Camera copiilor îmbină spațiul de somn cu cel de studiu și de joacă, încorporând un birou, paturi suprapuse și un perete de cățărat indoor.

În bucătărie, arhitecții au propus un design minimalist care nu compromite funcționalitatea și îmbunătățește eficiența. Blatul din quartz negru și mobilierul închis la culoare realizează un contrast cald cu placările și riflajele de lemn.

În cele trei băi s-a pus accent pe contrastul dinamic creat de plăcile ceramice solide și cele cu detalii.


Vezi mai multe idei de amenajare băi realizate de Delta Studio Architecture


Beneficiarul și-a dorit, de asemenea, să accentueze anumite spații cu lumini ambientale, astfel încât întreaga amenajare beneficiază de corpuri de iluminat superbe și jocuri de lumini extrem de plăcute.

Echipa de arhitecți care a conceput și implementat acest proiect este formată din Arh. Dragoș Pitu, Arh. Iulian Arbănaș, Arh. Diana Cojocaru și Arh. Vlad Ciontu, care au amenajat întregul spațiu cu soluții premium și inovatoare din portofoliul Delta Studio.

„Premiul obținut la Romanian Property Awards reprezintă o confirmare a angajamentului nostru de a oferi servicii de arhitectură superioare și de a depăși așteptările clienților noștri. Suntem mândri să fim recunoscuți și premiați la nivel internațional și suntem dedicați continuării excelenței în proiectele viitoare.”

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.