Trenduri 20/21 – o lume întreagă de tendințe în materie de panouri decorative de lemn la tine acasă

Acasă, la birou, în mall-uri, supermarket-uri, săli de așteptare, în vizită la prieteni, părinți, bunici, alături de cei dragi, pe fugă sau nu, plănuind mereu ziua următoare, sperând la proiecte mari sau încercând să bifăm cât mai multe pe listele de responsabilități, cumpărături și vise.

Există locuri în care petrecem multe ore din zi și o mare parte din viață, locuri la care ne întoarcem cu drag și care fac parte din cotidian, motiv pentru care ar trebui să arate exact așa cum ne dorim. Piesa perfectă pentru designul interior al spațiilor construite cu pasiune poate fi găsită în colecția de decoruri Kronodesign Trends 20/21 concepută de Kronospan.

Colecția de decoruri Kronodesign Trends 20/21 –  plăci decorative pe bază de lemn

Plăci decorative Global Kronospan

Noua colecție de decoruri Kronodesign Trends 20/21

Plăcile pe bază de lemn sunt materiale esențiale în industria design-ului interior și a mobilierului, iar colecțiile concepute sub marca Kronodesign se aliniază noilor tendințe și cerințe, prin varietatea de texturi a plăcilor și versatilitatea decorurilor.

Posibilitățile de integrare a acestor produse în amenajările interioare sunt infinite, pentru că inspirația vine la pachet cu eclectismul decorurilor cu texturi lemnoase, în culori simple, jucăușe sau elegante.

Produsele Kronospan reprezintă calitatea la cele mai înalte standarde, având la bază experiența de mai bine de 120 de ani în fabricarea plăcilor pe bază de lemn.

Plăci decorative Global Kronospan

Colecția Globală Kronodesign aduce împreună gamele de decoruri Color, Standard, Contempo, Acrilic (Gloss și Mat), Metal și Mirror Gloss potrivite pentru mobilierul și amenajările de interior destinate spațiilor frecvent circulate, dar și pentru acasă.

Gama Color este suma culorilor în nuanțe liniștite, calde sau reci, variații de alb și negru, la care se adaugă tușe vioaie de „Sunshine”, „Chilli Red” și „Sky Blue”, în timp ce gamele Contempo și Standard cuprind decoruri lemnoase care imită culorile și texturile lemnului de stejar, fag, nuc și arin.

Colecția Trends 20/21 aduce un total de 34 de decoruri noi, 18 de pal melaminat, 12 de blat și 4 de SlimLine. Decorurile de stejar rămân în tendințe, fiind propuse multiple variante și valențe cromatice pentru acest decor clasic/tradițional pus într-o lumină urbană actuală.

Sincronizarea cu tendințele și cu cele mai noi direcții ale pieței este o necesitate pentru o companie care își propune nu doar să ajungă, dar să și rămână în top – cum produsele Kronospan sunt utilizate în industria mobilei, a arhitecturii și designului interior, dar și în construcții, nu întâmplător colecția lansată în acest an se intitulează City Vibes.

Plăci decorative Global Kronospan 2

Colecția de plăci decorative de lemn City Vibes Kronodesign Trends 20/21

Pentru a se integra cât mai bine în ritmul urban din România și din alte țări deopotrivă, ea a fost inspirată de ritmul vibrant din patru metropole europene (Barcelona, Milano, Moscova și Varșovia), aducând elemente de design și texturi dinamice perfecte pentru spațiile amenajate și construite cu ambiții contemporane.

Plăci decorative Global Kronospan Parcă mai importantă decât oricând, siguranța produselor pe care le folosim este o preocupare prioritară pentru noi. De aceea, testele recente arată că PAL-ul melaminat Kronospan nu întreține dezvoltarea bacteriilor E. coli (Escherichia coli) și S. aureus (Staphylococcus aureus), fiind potrivit pentru aplicări speciale datorită proprietăților ignifuge care îl fac rezistent la umezeală și a respectării clasei de emisie E1, precum și a certificărilor CARB , FSC & PEFC.

Noua colecție este rezultatul investițiilor din ultimii 5 ani ale companiei în designul produselor sale. Apropierea reprezentanților Kronospan în toți acești ani de arhitecți, designeri, producători de mobilă și oamenii creativi din toată lumea a dat un caracter de unicitate și de vibe actual colecției Trends 20/21, care completează perfect viziunea de dezvoltare a ofertei companiei.

Panourile decorative Kronospan sunt disponibile prin Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.