Tips&Tricks pentru o baie contemporană și durabilă: Water in perfection – colecția KLUDI AMEO

Design-ul și durabilitatea sunt cele două caracteristici esențiale pentru amenajarea unei băi. Un spațiu utilizat intens de toți locuitorii unei case sau utilizatorii unui spațiu, baia trebuie să dispună de accesorii, sanitare și mobilier care să ofere anduranță în utilizare timp îndelungat.

Cu 100 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate, Kludi a lansat colecția Ameo, sub aceeași promisiune binecunoscută de calitate a brandului: „Water in Perfection”.

Ce sanitare alegem pentru o baie cu design contemporan și durabil?

  1. Brand consacrat pentru calitate – pentru a avea garanția unor piese durabile, cu garanție, cu viață îndelungată de folosire, trebuie să optăm pentru branduri consacrate, cu tradiție, care și-au dovedit poziția în piață prin prisma calității oferite. Kludi folosește de aproape un secol metode tradiționale de manufacturare. Brandul reușește să ofere, pe lângă produse, o adevărată experiență prin design-ul atemporal și excepționala utilitate practică.  Bateriile din colecția KLUDI AMEO sunt echipate cu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi un cartuș ceramic fiabil, protecția fluxului de apă și un aerator care permite reglarea debitului de apă la maximum 6l / min.
  2. Design în sinergie cu funcționalitatea – pentru un design contemporan, se recomandă alegerea de piese cu forme definite și linii clare. Colecția AMEO vine cu funcționalități și produse ce se înscriu cu succes în design-ul contemporan, adăugând și o notă extravagantă unui ambient de baie:
  • Baterii înalte, cu montaj pe blat – ideale pentru lavoarele montate direct pe blat, oferă prestanță și eleganță băii.
  • Baterii cu control lateral – specifice în colecția AMEO de la Kludi, oferă o estetică sculpturală deosebită cu funcționalitate sporită.
  • Tehnologii noi pentru funcționalitate sporită: butoane elegante, care sporesc confortul în utilizare și conferă un design premium, atrăgător. De exemplu, PUSH&SWITCH reprezintă o funcționalitate care permite comutarea apei de la duș în cadă și invers printr-o singură apăsare de buton.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.