Sustinem proiectele de la ELLE Decoration Romanian Design Awards 2015!

 

header 20 nov

Anul acesta, Delta Studio este partener principal al ELLE Decoration Romanian Design Awards 2015!

Iata care sunt proiectele designerilor si arhitectilor nostri colaboratori:

Categoria Cel mai bun obiect de design al anului

Colectia TOL

Colectia Tol, creata de Cristina Bulat si inclusa in brandul Formmat, demonstreaza ca traditia si cultura romaneasca pot fi transpuse in obiecte moderne de design care se pot integra armonios intr-o amenajare contemporana.

ELE DECORATION

Cutia

Arh. Int. Andreea Pinter, creatoarea mobilierului modular de baie, propune o regandire a spatiilor baii, avand in vedere atat partea functionala (ergonomie, depozitare) cat si cea estetica.

Cutia

Bucataria E-motion

Bucataria, apartinand brandului 100% romanesc Formmat, este creata in acord cu cele mai importante nevoi ale utilizatorilor de astazi: functiuni tehnologice ireprosabile, care sa optimizeze activitatile desfasurate in acest spatiu, materiale de ultima generatie si versatilitate.

Bucatarie Emotion

Categoria  Cea mai buna amenajare a unui spatiu public

Naan Food&Drink Studio

Naan Food&Drink  Studio, amenajat de arh. Victor Grosu, arh. int. Mihai Constantin si arh. int. Iuliana Dinca, reprezinta un concept nou de restaurant in care traditia si inovatia se potenteaza reciproc, generand experiente culinare desavarsite.

Naan

Cofetaria Casa Naturalia

Casa Naturalia este un loc in care finisajele din lemn si piatra, imbinate in forme organice armonioase sugereaza naturalul ca element definitoriu al conceptului de design interior.

Categoria  Cea mai buna amenajare a unei locuinte private

Apartament H

Amenajarea semnata de arhitectii Bogdan Ciocodeica, Diana Rosu si Attila Kim exprima o locuinta luminoasa, functionala, plina de personalitate a unui cuplu tanar, care doreste sa se bucure de apropierea de natura.

apartament h

Casa de pe deal

Casa proiectata de arhitectii Mihaela Eliza Buzila si Catalin Paul Cozma are o abordare fluida, spatiile curg unele din altele la nivelul parterului, traseul are punctul culminant in livingul care desi este amplasat mai jos, domina intregul parter.

casa de pe deal

 

Votarea se incheie pe 20 noiembrie 2015. Premiile vor fi oferite in cadrul unui eveniment organizat de ELLE Decoration. Castigatorii vor primi diplome si trofee si vor fi sustinuti de ELLE Decoration si grupul Ringier.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.