Standul Formmat by DELTASTUDIO, admirat la BIFE-SIM 2015

Formmat este un nou brand de mobila 100% romanesc, prezentat de catre DELTASTUDIO in cadrul BIFE-SIM, desfasurat la Romexpo intre 19 – 23 septembrie 2015. In cadrul targului, vizitatorii au putut admira in pavilionul C3 colectia e-MOTION (bucatarie si baie).

Standul DELTASTUDIO a fost vizitat de cateva mii de persoane, care si-au exprimat aprecierea si entuziasmul pentru noul brand de mobilier romanesc Formmat. Vizitatorii s-au aratat incantati de productia si designul 100% romanesti, precum si de originalitatea mobilierului propus.

1 IMG_5384Arhitectul Victor Grosu, creatorul colectiei expuse la BIFE-SIM, a fost prezent la stand sambata, 19 septembrie, impreuna cu designerul Marie Nouvelle, care a realizat placile ceramice decorative pentru colectie. Cei doi au raspuns la intrebarile vizitatorilor si au oferit detalii despre crearea brandului de mobilier.

Arhitectul Victor Grosu alaturi de designerul Marie Nouvelle si Irina Androne, Brand Manager Formmat.

Arh. Victor Grosu alaturi de designerul Marie Nouvelle si Irina Androne, Brand Manager Formmat.

Duminica, 20 septembrie, Petru Buiuca, primul caştigator „MasterChef” in Romania, a aratat cum se gateste intr-o bucatarie dotata cu cele mai inalte caracteristici estetice si tehnice.

Pe toata durata targului, Delta Studio si-a intampinat vizitatorii cu gustari romanesti – bucataria e-MOTION, creata din lemn si esente romanesti dar aliniata celor mai noi tendinte si inovatii din industrie, a devenit pretext de socializare si degustare a preparatelor traditionale (paine de casa, zacusca, gemuri, vin din miere, cozonac si multe altele).

Bucataria e-MOTION

Bucataria e-MOTION

Formmat inseamna forme si materiale inovatoare, colectii de autor, design si productie 100% romanesti, la cele mai inalte standarde. Fiecare produs de mobilier romanesc Formmat transmite pasiunea fata de lemn dar si grija fata de natura: lemnul  folosit in fabricarea mobilierului romanesc Formmat provine din zone certificate, unde exploatarea  padurilor  este atent controlata, si o parte din veniturile obtinute din vanzarea mobilierului se folosesc pentru a asigura impadurirea integrala a suprafetelor taiate anterior.

Baia e-MOTION

Baia e-MOTION

Produsele de mobilier modern Formmat se adreseaza persoanelor exigente in alegerile care le influenteaza viata de zi cu zi: toate piesele de mobilier sunt construite in acord cu principiile ergonomice, care sa optimizeze activitatile desfasurate in acest spatiu, din materiale de inalta calitate (lemn masiv, mdf vopsit, corian si alte materiale compozite), cu o preocupare sporita pentru cele mai mici detalii si caracteristici tehnologice ireprosabile. Mobilierul propus este modular, adaptandu-se cu usurinta oricarui spatiu.

4

Baia e-MOTION, mdf vopsit bleu

 

Intre 15.09-01.11.2015, toate produsele Formmat beneficiaza de un discount de 25% si de proiectare gratuita. Discountul este acordat in urma unui preavans de 1.000 lei achitat pana la 01.11.2015, care se scade din avansul de mobilier.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.