Standul Delta Studio de la I Saloni 2014-un real succes!

Delta Studio a participat anul acesta in calitate de expozant  la cea de-a 53 a editie a targului international de mobila de la Milano, care este in mod sigur cea mai importanta manifestare la nivel european in ce priveste designul de mobilier.Salone-Internazionale-del-Mobile_2014

Experienta acestui mare eveniment  a fost una extrem de frumoasa si emotionanta, iar mobilierele proiectate de arhitectii nostri si  realizate in fabrica de la Piatra Neamt au impresionat prin calitatea executiei, prin frumusete, eleganta si functionalitate.

Standul Delta Studio a reusit sa convinga o multime de companii si arhitecti straini ca mobilierul produs de noi, in Romania, merita aceeasi atentie ca si cel produs in fabrici renumite din Italia, Spania si alte state.

Mobilierele selectate pentru participare au fost:

CUTIAArh. Andreea Pinter a realizat un mobilier modular folosind doua materiale contrastante : unul rece -corian- si unul cald – lemnul masiv stejar periat, avand la activ participarea la  Concursul National de Design de Mobilier BIFE SIM 2013. Factorul de  „motion”  reprezentat de cutiile interschimbabile si scaunul incorporat disting in mod particular aceasta propunerere fata de mobilierul obisnuit, static .

OTONO a reprezentat latura romantica si retro a standului in viziunea arhitectei Raluca Muresan. Fiind un mobilier modular acesta poate fi folosit atat in baie cat si in living integrandu-se perfect intr-un ambient.

DICEArh. Mihai Constantin a proiectat un mobilier pentru cei pretenţioşi, care surprinde prin functionalitate si usurinta in utilizare. Atat blatul cat si acccesoriile sunt din corian iar lavoarul din Krion

COPAIA– conceptul care sta la baza acestui mobilier reia impartirea traditionala a unui spatiu pe functiunile specifice acestuia intr-o atmosfera cu influente vernaculare. Concept de baie Alternative – Castigator al Concursului Delta Studio arh Bogdan Brandiburg

Participarea la acest targ international ne-a facut sa ne simtim mandri si foarte increzatori in perspectivele de dezvoltare a exportului acestui tip de mobilier. Avem peste 200 de firme interesate, cu care s-a discutat in mod concret de conditii posibile de colaborare. Am primit aprecieri care ne-au facut sa intelegem ca merita sa luptam in continuare pentru a ne construi un renume atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Vom reveni cu articole atat despre participanti cat si despre trendurile in materie de design lansate cu ocazia acestui targ renumit!

_MG_8325

_MG_8356

_MG_8373

_MG_8381

_MG_8402

_MG_8416

_MG_8424

_MG_8428 _MG_8434

_MG_8435

_MG_8444

_MG_8445

_MG_8447

_MG_8473

_MG_8474

_MG_8482

_MG_8486

_MG_8682

_MG_8698

_MG_8702 _MG_8730

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.