#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding – reduceri de până la -38%

Superlativul industriei băilor, căzile freestanding aduc un aer ultra modern și luxos încăperilor, dar intim și armonios în același timp. Aspectul lor impunător duce cu gândul la casele vedetelor internaționale și la mult râvnitele băi din cele mai luxoase hoteluri din lume.

Pentru că ne dorim să aducem conceptul #SmartLuxury la tine acasă și odată cu acesta tot farmecul căzilor freestanding, am lansat promoția verii în această categorie, cu reduceri de până la -38% la cele mai deosebite modele de căzi.

Vara asta, alege să-ți răsfeți corpul și mintea în cada visurilor tale

#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding reduceri de până la -60%

Cadă freestanding Square din acril, de la Dalet – 27% reducere

Un model de tip square, caracterizat de un minimalism specific stilului de design interior contemporan se va integra foarte bine în aproape orice tip de amenajare. Cada poate fi privită ca o expresie fidelă a coerenței estetice, ce îmbină, în mod ideal, funcționalitatea cu aspectul vizual elegant.

#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding reduceri de până la -60%

Cadă freestanding Square B, cu finisaj negru mat, de la Dalet – 35% reducere

Varianta cu finisaj negru va avea un efect și mai intens, impregnând și mai mult, întregului ambient, amprenta stilistică a designului contemporan.

#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding reduceri de până la -60%

Cadă freestanding Rondo din acril, de la Dalet – 31% reducere

Un model cu forme curbe rafinate, feminine am putea spune, caracterizat de o simetrie perfectă, ce îl face imposibil de ignorat. Impactul pe care o asemenea piesă îl va avea asupra esteticii băii va transmite ideea de organizare, curățenie și eleganță.

#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding reduceri de până la -60%

Cadă freestanding Rondo B, cu finisaj negru mat, de la Dalet – 36% reducere

Același model, însă cu finisaj negru mat, va avea un impact și mai puternic asupra ambientului. Într-un decor realizat pe fondul unei cromatici deschise, cada Rondo B va ieși în evidență, într-o manieră impunătoare și sofisticată.

#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding reduceri de până la -60%

Cadă freestanding Ovale din acril, de la Dalet – 22% reducere

Nimic nu se compară cu o baie relaxantă în cadă, cu spumă parfumată și lumânări cu aromă de lavandă sau vanilie, într-o relaxantă zi de weekend sau după o zi obositoare de muncă.

Pentru ca toată atmosfera să fie perfectă, cada Ovale, caracterizată de o configurație asimetrie interesantă, îți va oferi tot sprijinul de care ai nevoie (și la propriu, și la figurat). Partea mai lată a acesteia servește drept spătar generos, sporește gradul de confort, transformând astfel o simplă baie, într-un ritual de relaxare complet și zilnic necesar.

#SmartLuxury – Promoții la căzile freestanding reduceri de până la -60%

Cadă freestanding Retro din acril, de la Dalet – 38% reducere

Modelul vintage al categoriei de căzi freestanding se va integra perfect în interioarele de inspirație clasică. Ca o reinterpretare a clasicismului tipic englezesc, cada Retro atrage prin detaliile specifice: picioare metalice, formă ușor asimetrică și margine „întoarsă”.

Dacă ți-am dat idei pentru reamenajarea băii sau chiar se întâmplă să ai în plan un astfel de proiect, profită de ofertele promoționale de vară din categoria căzilor freestanding și alege „vedeta” baii tale, adaptată nevoilor și dorințelor proprii.

Pentru mai multe idei inspiraționale, citește articolul dedicat acestor piese, unde îți oferim mai multe sugestii, mai multe sfaturi și mai multe imagini.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.