Semineuri cu personalitate de la Antrax

Inca de la inceputul existentei omenirii, focul a exercitat atat caldura cat si  o  puternica atractie prin energia degajata. Prin controlarea lui am reusit sa  ne construim drumul spre civilizatie.
In jurul focului, incalziti de energia lui, ne-am strans in noptile lungi de iarna sa ascultam pe nerasuflate basmele pline de emotie povestite de  bunici sau sa deschidem cu emotie cadourile de Craciun. Ceea ce pe vremea bunicilor si strabunicilor nostri era un lucru obisnuit si o resursa de caldura eficienta, astazi a devenit aproape un lux fiind intr-o  continua evolutie  si s-a ajuns chiar  la utilizarea sa ca element decorativ.
Alegerea semineului este foarte importanta. Semineul va inobileaza locuinta sau biroul, contribuie din plin la atmosfera familiara de acasa si va asigura o caldura foarte placuta.  Iti creaza acel sentiment de confort si eleganta.

hanging-fireplace-cocoon-ae

Din punct de vedere estetic, sunt trei feluri de seminee: rustice, clasice si moderne. Unei case rustice musai sa-i revina un semineu rustic, cu o hota mare si hornul placat cu piatra sau, poate cu  lemn.Semineele clasice se regasesc indeosebi in vilele vechi, somptuoase. Sunt bogat decorate, uneori cu elemente vegetale, alteori cu diverse forme geometrice abstracte.
In fine, semineele moderne, cele prezentate in acest articol, sunt facute sa se potriveasca interioarelor contemporane si sunt pe de-a-ntregul lipsite de elemente decorative. Acestea e pot fi amplasate chiar si în apartamente.Semineele electrice sunt considerate eficiente, deoarece se monteaza usor si nu sunt atat de costisitoare. Semineele cu personalitate  de la Antrax  se potrivesc in special spatiilor moderne si persoanelor pretentioase, dar care in acelasi timp doresc sa retariasca acea imagine idilica a flacarei, ce le aduce aminte cu drag de copilarie. antrax             Puteti  achizitiona seminee de la Antrax bineinteles prin Delta Studio!

ANTRAX-Fireplace

antrax-hublot-wood-burning-fireplace

 

 

 

ceiling-mounted-fireplace-bordelet-tatiana

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.