VIDEO – Sărbătorim primul an al unui nou showroom de succes: Cluj-Napoca Park Lake.

Joi, 20 iunie, showroom-ul Delta Studio Cluj-Napoca din incinta Park Lake a găzduit festivitatea de aniversare a primului an de la inaugurare. Showroom-ul a fost dezvoltat în parteneriat cu grupul spaniol Porcenalosa și expune finisaje exclusiviste, sanitare și mobilier de top, în acord cu cele mai noi tendințe. La eveniment au fost prezenți peste 100 de arhitecți și colaboratori de prestigiu ai companiei.

Delta Studio Park Lake este al doilea showroom deschis în Cluj-Napoca, cu intenția fermă de a conecta piața locală la designul de ultimă oră, oferind soluții complete de amenajare. Asocierea cu Porcelanosa Grupo, un trendsetter de renume mondial în domeniu, oferă ambiente rafinate, cu stil și personalitate, realizate de designeri celebri.

Selecția elementelor pentru design interior, diverse și sofisticate, a fost primită cu entuziasm de publicul local, generând în primul an o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro. Oferta Delta Studio acoperă o plajă largă de preferințe și niveluri de buget, inclusiv gama premium, prin cele 12 reprezentante naționale și magazinul online.

Petrecerea aniversară a început la ora 19 și a durat până seara târziu. Atmosfera a fost îmbogățită de muzică electronică live, ce a putut fi ascultată pe terasa amplă a showroom-ului.

Sponsorii principali ai evenimentului au fost Kludi si Franke, parteneri tradiționali ai Delta Studio.

Delta Studio Park Lake vă așteaptă în fiecare zi de luni până vineri între orele 9-18, iar sâmbătă într 9-14, pe Str. Galați nr. 2, Cluj-Napoca (vis-a-vis de Iulius Mall).

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.