Salone del Mobile Milano 2016. Standul Formmat by Delta Studio.

Salone del Mobile Milano (12-17 aprilie 2016) este cel mai important eveniment din lume dedicat mobilierului si se afla anul acesta la cea de a 55-a editie. Salone del Mobile este creat ca o platforma globala care imbina zona de business si design de top, punct de intalnire al inovatiilor din domeniul mobilierului care a influentat decisiv de-a lungul timpului istoria designului. Ca in fiecare an, Delta Studio se afla la Salone del Mobile, pentru a doua oara si ca expozant, in Pavilionul 18, alaturi de ceilalti expozanti din partea Romaniei.

Standul Formmat by DeltaStudio la iSaloni Milano

Salone del Mobile 2016 inglobeaza 5 expozitii in cei peste 200.000 mp: Salone Internazionale del Mobile, Expozitia Internationala de Accesorii pentru Mobilier, EuroCucina, Expozitia Internationala de Mobilier de Baie si SaloneSatellite (platforma pentru tinerii designeri). La Salone del Mobile 2016 sunt asteptati peste 310,000 vizitatori din peste 165 de tari.

Standul Formmat by Delta Studio prezinta cele mai apreciate colectii ale mobilierului din esente romanesti Formmat, brand lansat in octombrie 2015 la BIFE-SIM. Finisajele mobilierului special creat pentru Salone del Mobile transpun culorile Pantone ale anului 2016 – roz si bleu – pe fronturile de mobilier.

VIDEO AICI:

Mobilierul de baie e-Motion, creat de arh. Victor Grosu, ocupa zona centrala a spatiului. Prezentat in doua versiuni, din MDF furniruit stejar si MDF vopsit mat bleu, este decorat cu placi ceramice semnate de Marie Nouvelle si dispuse pe un suport magnetic. Inedita este deschiderea push cu actionare electrica a sertarelor.

Arhitectul Victor Grosu si mobilierul de baie e-Motion

Arhitectul Victor Grosu si mobilierul de baie e-Motion

Din colectia Cutia, semnata de arh. int. Andreea Pinter, se regaseste dressingul, biblioteca si mobilierul de baie in varianta de dimensiuni mici  (cu baza lavoar de 65 cm lungime) – Baby Cutia.

Arh. int. Andreea Pinter si mobilierul de baie Baby Cutia

Arh. int. Andreea Pinter si mobilierul de baie Baby Cutia

Mobilier de baie Baby Cutia

Carcasa exterioara a dressingului este din MDF vopsit roz pudrat, iar mobilierul de baie (lemn stratificat de stejar) si biblioteca (lemn masiv de stejar + MDF) incorporeaza cutii din MDF vopsit roz mat. Pe rafturile bibliotecii Cutia sunt dispuse carti si albume despre Romania, vizitatorii standului putand sa le rasfoiasca pentru a afla mai multe despre tara din care provine mobilierul expus.

Biblioteca Cutia 2

Biblioteca Cutia Detaliu

Mobilierul de baie Otono, creat de arh. int. Raluca Muresan si prezentat la Salone del Mobile 2014, este unul dintre cele mai de succes din brandul Formmat si de aceea revine la Milano,  completand standul cu alura sa contemporana de inspiratie retro.

Mobilier de baie Otono, creat de arh int Raluca Muresan

otono

detaliu

Biblioteca Cutia Detaliu2

general

Biblioteca Cutia Detaliu3

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.