Reduceri de până la 25% la mobilierul de bucătărie și living de la Cucinesse

Venim în întâmpinarea ta cu o nouă promoție la mobila pentru bucătărie și living de la Cucinesse. Ți-am pregătit discount-uri de până la 25% la orice corp de mobilier comandat din showroom-urile din București sau Cluj. Campania este valabilă până la data de 31 august 2021.

Living Dea By Cucinesse

Dacă ești în curs de amenajare sau renovare și îți dorești un look fresh pentru locuința ta, soluțiile complete ale brandului Cucinesse vin în întâmpinarea nevoilor tale cu propuneri estetice și funcționale la cele mai înalte standard, acum la prețuri reduse.

Care sunt condițiile campaniei și cum funcționează ele?

Te bucuri de discounturi substanțiale la oferta de mobilier de bucătărie și living de la producătorul Italian Cucinesse pentru orice comandă plasată în showroom-urile Delta Studio din București sau Cluj Napoca, până pe 31 august 2021.

Trebuie însă să ai în vedere următoarele condiții:

  • Termenul de livrare al comenzii este de 7-8 săptămâni;
  • Transportul și montajul sunt gratuite pentru achiziții mai mari de 4000 euro și pentru locațiile aflate pe o rază de 30 km față de showroom-ul în care s-a plasat comanda;
  • Pentru comenzile cu valoare totală sub 4000 de euro, costul transportului și al montajului este între 3% și 5% din valoarea comenzii;
  • Se achită un avans minim, de 2400 de lei, la plasarea comenzii.

Despre Cucinesse – măiestria culturii italienești, versatilitate și materiale fine

Cucinesse este un producător italian de mobilă pentru living și bucătărie ce și-a câștigat notorietatea prin soluțiile de mobilier propuse: 100% configurabile și personalizabile.

Bucătăria Evolve by Cucinesse.

Un avantaj al mobilierului Cucinesse este reprezentat de posibilitatea de a avea un design fluid și unitar, prin alegerea mobilei din aceeași colecție, atât pentru bucătărie, cât și pentru living. Acest lucru asigură o estetică echilibrată și o coerență stilistică atrăgătoare.

Cele peste 2000 de combinații de finisaje disponibile (furnir, sticlă, metal, compozit, laminat etc.) îți oferă posibilități multiple de personalizare a mobilierului, iar cele 12 colecții de bucătării, în stil clasic și modern, se pot adapta oricărei configurații arhitecturale.

Mai mult decât atât, Cucinesse dispune de un soft de proiectare prin care arhitecții noștri îți pot construi bucătăria “live”, într-un spațiu 3D, așa cum le indici tu, în cadrul consultației din showroom.

Te așteptăm în showroom-ul din București sau în cel din Cluj să vezi ambientele realizate cu mobilierul Cucinesse și să ne spui cum ai vrea să adaptezi aceste propuneri pe spațiul tău.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.