R2B – Ready to Buy, noul nostru concept online, în domeniul amenajărilor de interior

Am dezvoltat un nou proiect destinat celor care își doresc o amenajare semnată de un arhitect, fără a beneficia, însă, de timpul sau posibilitatea de a apela la unul. Proiectul Ready to Buy (R2B) se bazează pe folosirea a noi resurse online și pe legătura între fizic și virtual în dezvoltarea unor soluții de design care pot fi livrate imediat, pentru amenajarea locuinței. Conceptul R2B folosește materiale aflate pe stoc, ceea ce îi conferă disponibilitate și livrare imediată.

Ultimate Grey – un concept unitar și închegat din punct de vedere cromatic, o asociere foarte plăcută de griuri, în diferite nuante și texturi. 

Componenta digitală a proiectului are avantajul unei selecții rapide și a unui buget optimizat, deoarece orice comandă de amenajare R2B beneficiază automat de o reducere de preț de 15%.

Proiectul amenajărilor R2B – Ready to Buy a luat naștere ca urmare a interesului crescând pentru design și calitatea amenajărilor din partea cumpărătorilor. Această tendință este susținută și confirmată și de noua orientare a ofertei online în favoarea materialelor inspiraționale.

Amenajările R2B sunt create de echipa proprie de arhitecți Delta Studio, care a fost premiată în două rânduri la nivel internațional, în cadrul competiției Europe Property Awards din Londra. Arhitecții Delta Studio se ghidează după ultimele tendințe în design, lansate la târgurile internaționale din domeniu.

Living Hints of Vintage – combinaie foarte reușită de lemn și nuane de gri, ce creează o atmosferă intimă și primitoare.

Interfața digitală intuitivă a proiectului îți aduce o varietate de propuneri, în acord cu stilurile actuale de design. Odată aleasă amenajarea preferată de la deltastudio.ro/idei-de-amenajare (filtru R2B), ești îndrumat să calculezi cantitățile necesare pentru spațiul tău și să lansezi comanda. Pachetul de produse se găsește în stoc și ajunge la tine în câteva zile de la plasarea comenzii.

Honey Wood – pentru cei care iubesc finisajele de lemn natur, clasic și cei care își doresc un dormitor modern și echilibrat.

Latura digitală a proiectului este integrată cu cele zece showroomuri Delta Studio existente în cele mai importante orașe ale țării. Astfel, înainte de achiziționare, poți vizualiza produsele selectate.

Showroomul principal Delta Studio din București expune fizic trei dintre ambientele prezentate în platforma online, pentru a ilustra concret implementarea și corespondența virtual-real.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.