Propunere de Amenajare Contemporana pentru o Vila din Bucuresti

Calatoria spre casa mult visata incepe cu un concept, care se ramifica in idei, schite, planuri si vizualizari 3D… Va prezentam astazi un proiect de amenajare pentru o vila din complexul rezidential Cosmopolis. Proiect realizat de: Alexandra Danciu si arhitect de interior Daniel Paraschiv.

Familia si-a dorit un spatiu confortabil, amenajat in note moderne, care sa se potriveasca stilului lor de viata. Pentru amenajarea de bucatarie, s-a propus un  decor in stil minimalist, creat de mobilierul de bucatarie cu insula Tamed Nature. Pardoseala de parchet ceramic aduce o nota calduroasa decorului, iar corpurile de iluminat de tip pendul pozitionate deasupra insulei aduc fluiditate compozitiei.

Insertiile de turcoaz sunt un accent de culoare pentru mobilierul de bucatarie cu fronturi de MDF vopsit alb lucios

Insula de bucatarie poate fi folosita atat ca zona de lucru, cat si ca spatiu de luat masa

Pentru baia matrimoniala, s-a dorit o amenajare spectaculoasa, cu finisaje pretioase si elegante. Aspectul sofisticat s-a obtinut prin finisaje: colectia de placi ceramice Mirage Dark de la Venis Porcelanosa, alaturi de mozaicul Bombay Silver si gresia Toscana Stone. Vopseaua decorativa aurie devine o insertie pretioasa in acest decor natural.

Obiectele sanitare propuse sunt minimaliste, cu forme sculpturale rotunjite, ce creeaza un spatiu aerisit si confortabil. S-a optat pentru dus cu scurgere in  pardoseala, pentru a mentine nota minimalista generala. Detalii despre produsele folosite aici.

Pentru baia copiilor, s-a propus un decor jucaus, cu accente bleu ciel si finisaje naturale – gresie si faianta Basis White si Wave Basis White de la Dalet. Mobilierul de baie Formmat asigura necesitatile de depozitare. Mai multe detalii aici.

Baia oaspetilor este dotata cu strictul necesar, iar finisajele deschise la culoare si lumina naturala amplifica vizual spatiul de dimensiuni reduse. Mai multe detalii despre baie pentru oaspeti aici.

Propunerea de amenajare imbina aspectele functionale cu un decor contemporan, aerisit, cu proportii echilibrate si finisaje de cea mai buna calitate. Abia asteptam sa va prezentam fotografii cu proiectul finalizat!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.