Proiectează-ți universul cu parchetul Krono Original

“Ce schimbări aș putea face pentru ca spațiile în care îmi petrec o mare parte din zi să reprezinte o sursă de energie pozitivă?“ este întrebarea la care mulți încercăm să găsim un răspuns.

Spațiile în care ne desfășurăm activitatea zi de zi, în clădiri imense cu sute de birouri, în magazine aglomerate și în locul pe care îl numim “acasă“ au un impact mare asupra stării noastre de spirit, impact pe care ar trebui să îl înțelegem pentru a-l putea transforma în pretext de adaptări eficiente.

Povestea Kronospan – Nimic nu este imposibil

Povestea Kronospan a plecat de la un simplu “Nimic nu este imposibil”, un principiu de bază care a făcut ca toate produsele să se diferențieze nu numai prin calitate, dar și printr-un echilibru perfect între funcționalitate, confort și design. “Echilibru“ este răspunsul pe care poate îl căutai și tu.

Gamele de parchet Krono Original

Gamele de parchet de la Krono Original sunt inovative și reușesc cu ușurință să revitalizeze orice spațiu, pentru a te ajuta să faci schimbarea de care ai nevoie.

Pentru a aduce armonia spațială pe care o cauți, e important să pui accentul pe conexiunea dintre design și funcționalitate, îmbinarea dintre clasic și modern, originalitate și confort. Calitatea care rezistă în timp este o caracteristică esențială, însă parchetul Krono Original îți va oferi mai mult de atât, îți oferă

– O stare de bine, de echilibru interior;
– O viață cu mai puține griji și mai mult timp pentru tine;
– Un mare pas înainte către proiectele pe care ți le doreai dintotdeauna.

Gama MyStyle

Gama MyStyle te va face să spui în fiecare zi că ai făcut alegerea bună, fiind un parchet premium, gândit de designeri și premiat cu certificarea Blue Angel – eticheta eco-europeană pentru siguranța naturii și a oamenilor.

MyStyle aduce împreună funcționalitatea și durabilitatea în timp, creativitatea și visele tale în materie de amenajări interioare prin cele trei colecții MyStyle Longboard, MyStyleArt și MyStyleDream.

Gamele de parchet Kronospan
Gama de parchet Krono Original – My Style

Gama Binyl Pro

Binyl Pro este alegerea ideală dacă și tu crezi că echilibrul interior vine abia după ce totul este la locul lui în exterior. Este rezistent la umiditate și radiații UV, are un strat de protecție împotriva zgârieturilor și un strat antibacterian.

Tehnologia împotriva umezelii O.R.C.A. îl face potrivit pentru toate încăperile, iar tu te poți bucura de o viață cu mai puține griji.

Gamele de parchet Kronospan
Gama de parchet Krono Original – Binyl Pro

Gama Super Natural Classic

Gamele de parchet Krono Original reflectă simplitatea și sunt inspirate din natură. Tocmai de aceea, colecția Super Natural Classic pune într-o nouă lumină structurile embosate ale parchetului care urmăresc striațiile lemnului natural, ușor de simțit și de văzut.

Interpretarea clasicului în tușe contemporane descrie multitudinea de decoruri ale colecției și conferă un iz atemporal oricărei încăperi.

Gamele de parchet Kronospan
Gama de parchet Krono Original – Super Natural Classic

Gama Variostep Classic

Pentru că arta de a trăi bine se află în strânsă legătură cu spațiul pe care îl creezi, alegerea parchetului Variostep Classic îți va oferi o senzație de spațialitate și un echilibru armonios între elementele care te fac fericit.

Această colecție se pretează perfect în locurile unde lucrezi, visezi și te bucuri de momente din viață, îmbinând rezistența în timp cu eleganța simplității. Aspectul podelei de lemn masiv va reprezenta baza pe care poți construi o stare de bine menită să reziste.

Gamele de parchet Kronospan
Gama de parchet Krono Original – Variostep Classic

Gama Supreme Vario

Spațiile în care îți petreci timpul îți pot influența starea de spirit, motiv pentru care este esențial să te înconjori cu lucruri care să reflecte calitatea și să transmită un sentiment de confort vizual și fizic.

Colecția de parchet Supreme Vario este, așa cum spune și numele, superioară prin caracteristicile care o fac potrivită pentru orice încăpere, flux de trafic și activități, dar și prin decorurile și texturile de calitate. Este alegerea care creează o comunicare unitară între toate elementele, dar se distinge prin calitatea pe care o cauți.

Gamele de parchet Kronospan
Gama de parchet Krono Original – Supreme Vario

Gama X-Way

Visul pe care îl poți vedea și simți este X-Way, perfect pentru a pune bazele unui cadru ideal. Se caracterizează prin autenticitate la cea mai înaltă calitate, cu un contrast atrăgător între profunzimea structurii mate și reflexele lucioase ale plăcii.

Design-ul spațiului ține de propria ta scenografie, deoarece pardoseala X-Way are posibilități infinite de montaj datorită raportului 4×1 al plăcilor. Acest parchet îți va oferi șansa să fii chiar tu arhitectul viselor și casei tale, prin inovație și originalitate.

Gamele de parchet Kronospan
Gama de parchet Krono Original – X-Way

Alegând parchetul Krono Original, vei continua dialogul armonios dintre design, confort și funcționalitate.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.