Produsele premium LAUFEN în showroom-urile Delta Studio

LAUFEN, brand premium de sanitare și unul dintre cei mai importanți producători din lume, este prezent și distribuit în România și prin intermediul companiei Delta Studio.

Fondat în anul 1892, LAUFEN a reușit să transforme piața produselor sanitare printr-o atenție deosebită acordată manufacturii și design-ului. Astăzi, LAUFEN este sinonim pentru calitatea elvețiană premium. Inovație, colecții de excepție, design funcțional ridicat la rang de artă, ilustrate pe scurt în istoria a 125 de ani ai acestei companii.

Lucrul cu ceramica presupune o cunoaștere foarte bună a materialului, o experimentare constantă a proprietăților sale și mai ales capacitatea de a transpune cu precizie ideile în procese industriale. Fiecărui produs în parte i se acordă o atenție deosebită detaliilor.

Design-ul merge mână în mână cu arta prelucrării. Conceptele originale ale produselor LAUFEN sunt create împreună cu cei mai în vogă designeri ai momentului, printre care Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Peter Wirz sau cuplul italian Ludovica și Roberto Palomba.

Toate realizările LAUFEN nu s-ar putea obține fără țeluri bine setate. Resurse sustenabile, reciclare inteligentă, până la produse care reduc cantitatea de apă folosită pentru vasul de toaletă, iată doar câteva din cele mai impresionante reușite cu care acest brand se poate lăuda.

Folosind cele mai inovative tehnici de producție, LAUFEN reușește să creeze produse premium cu cel mai înalt grad de confort și funcționalitate pentru o baie unică.

Vino să descoperi calitatea premium a produselor LAUFEN în showroom-urile Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.