PORCELANOSA International Fair – pune bazele tendintelor in fiecare an!

Mereu pasionaţi, entuziaști și printre primii informați în materie de inovații și tendințe, Delta Studio a format un grup complex din specialiști și arhitecți, pentru a selecta cele mai noi produse în materie de finisaje, sanitare și solid surface. Cu ocazia celei de-a XXII-a ediții a Târgului Internațional PORCELANOSA vă prezentăm inovațiile celor opt fabrici ale grupului. Pe lângă propunerile de gresie porțelanată și placări ceramice pentru pereți, găsiți noile modele și creații ce completează extinsul catalog împreună cu materialele care creează trenduri în arhitectură și design interior.

 _MG_7732

PORCELANOSA – Parchetul ceramic și inspirația hidraulică au dirijat direcția acestei ediții în cadrul târgului. Locul nașterii Modernismului Spaniol inspiră noi modele în noile Colecții

Porcelanosa și-a extins gama de produse în 2015 cu plăci ceramice – gresie și faianță – inspirate din placările ceramice de la începutul secolului 20, specifice arhitecturii moderne. Motivele florale și geometrice sunt fuzionate și interpretate pentru a crea pattern-uri geometrice sau amestecate pentru a crea panouri eclectice cu modele aparent disjunctive. Colecțiile ating un superlative estetic prin paleta cromatică a fiecărui model, simulând pigmenții placilor ceramice originale.

XXIIPorcelanosaExhibition-2015-Porcelanosa-2 (1)

XXIIPorcelanosaExhibition-2015-Porcelanosa-1

_MG_7696

Oxford Chester și Taco Chester pentru pardoseala și pereți printre cele mai reușite modele de inspirație din materialul natural, serie disponibilă (Line Chester și Taco Chester) în stoc la cel mai bun preț, numai prin Delta Studio

_MG_7691

_MG_7597

Village – una dintre noile serii marca PORCELANOSA, colecție disponibilă în curând pe stoc numai prin Delta Studio.

_MG_7620

Încă o lecție de culoare, asociere texturi și finisaje, Albastrul pielii ecologice cu care este îmbrăcat blatul (nu recomandăm în baie) contrastează armonios cu finisajul mat, texturat și bej al placării ceramice și se regăsește în tapetul montat la partea superioară.

_MG_7629 _MG_7649

_MG_7666

Venis – fidelitatea față de materialele naturale

Venis, ne-a impresionat constant prin fidelitatea cu care sunt redate și interpretate materialele naturale în placările ceramice. În fiecare an Colecțiile se întregesc cu modele noi, modele care inspirate din piatra și lemnul natural de la cealaltă firmă din cadrul grupului: L’Antic Colonial.

Astfel, suntem martorii unor noi colecții impresionante prin fidelitatea cu care imită materialele originale.

Colecția Newport de la Venis, Newport Beige, Newport Natural, alături de decorul Old Beige sunt disponibile acum pe stoc, numai la Delta Studio.

_MG_8218 _MG_8225 _MG_8226 _MG_8236

Noken recomandă o baie mai sustenabilă cu ocazia acestui târg

Simplitatea și minimalismul domină echipamentele de baie ale colecțiilor Noken, prezentate anul acesta. Prin urmare, Noken a întregit una dintre cele mai cosmopolite colecții prin modele noi de obiecte sanitare, baterii sanitare și mobiliere de baie, toate concepute pentru a atinge o ambianță plină de armonie și coerență.

_MG_7932 _MG_7930 _MG_7927

Luminozitatea și formatele mari au dirijat scenariului expoziției Urbatek la cea de-a XXII-a expoziție

Urbatek și-a dorit să surprindă atât specialiștii în arhitectură, cât și în design de interior cu noi propuneri ce reflectă ultimele tendințe prin noile finisaje lucioase și plăci tehnice porțelanate de format foarte mare, cu o cerere ascendentă în toate genurile de proiecte.

porcelanicotecnico-XXIIPorcelanosaExhibition-urbatek-porcelanosa-2 porcelanicotecnico-XXIIPorcelanosaExhibition-urbatek-porcelanosa-1

Modele inovatoare propulsează și mai mult materialele naturale de la L’Antic Colonial

După cum ne-am obișnuit în fiecare an, L’Antic Colonial aduce din nou laolaltă arhitecți și designeri de interior profesioniști pentru a vizita reamenajarea showroomului lor, echipat cu noile modele cu o înclinație deosebită pentru pardoseli naturale din lemn, mozaicuri și piatră naturală. Și să nu uităm de cele 6 spații semnate de autori, pentru care vom reveni cu un articol dedicat.

Revestimiento: Adagio Trapezio Bronze 30x30x0,6 cm. Revestimiento: Adagio Esagono Silver 30x30x0,6 cm.

_MG_7353 _MG_7334 _MG_7322 _MG_7269

Colecția Unique de băi customizate de la Krion atrage atenția cel mai mult în cadrul acestei ediții a Târgului

Feedback-ul pozitiv din toate părțile lumii i-a încurajat pe cei de la Krion/Systempool să proiecteze o baie customizată cu noua Colecție Unique ce cuprinde: modele diferite de lavoare, cădițe de duș și căzi – o colecție completă de elemente de baie care pot fi „unite” prin foi de solidsurface (krion), pentru a obține un rezultat complet adaptabil oricărui tip de spațiu, fiecărui utilizator.

_MG_8192

Unique-Series

_MG_8208 _MG_8207 _MG_8210

_MG_8201

 Polițe din Krion înclinate pentru baie, polițele care nu se vor umfla niciodata! Ce metodă ingenioasă, fezabilă din punct de vedere tehnic și totodată estetică!

Butech Impresionează constant prin inovație în domeniul tehnologiilor și sitemelor tehnice

Nu am fost dezamăgiți nici de această dată de sistemele ingenioase întâlnite în cadrul Butech. Fie că vorbim de sisteme pentru pardoseli flotante, fie de metode de hidroizolație sau inserții ale cădițelor de duș, toate sunt testate, ajustate, iar rezultatul final este unul deosebit de estetic și durabil.

_MG_8125

Cădiță de duș cu sistem de evacuare inclus pentru inserare la nivelul pardoselii

_MG_8120 _MG_8115

Materiale, straturi, impermeabilizări și alte elemente care permit realizarea finisajelor în rezultatul dorit.

Mulțumim pentru lectură și revenim cu mai multe articole în care vă vom prezenta mai în detaliu fiecare firmă din Grupul PORCELANOSA. Stay tuned!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.