Porcelanosa Grupo își extinde portofoliul cu o linie de producție a tapetului decorativ

În 2021 Porcelanosa Grupo își extinde portofoliul soluțiilor de finisaje interioare cu noua linie de tapet decorativ Skins. Conștientizând că tapetul devine o opțiune din ce în ce mai populară de a oferi interioarelor eleganță și unicitate, brandul și-a adaptat rapid oferta cerințelor actuale.

Tapetul Augusta Emerald, din coloecția Amazonia.

Și până la urmă, de ce nu ar fi tapetul o opțiune practică și estetică pentru designul interior? Este ușor de curățat, simplu de montat și are capacitatea de a schimba complet designul, avantaje ce contribuie la creșterea gradului de utilizare ca alternativă a soluțiilor clasice de finisaj interior.

Poate fi folosit în dormitoare sau livinguri, pe un singur perete, pe doi sau chiar pe toți pereții camerei. Tapetul oferă o lejeritate aparte în decorarea creativă a încăperilor: poți combina diferite modele pentru a contura un design unic, personalizat.

SKINS Wallpaper – divizia de tapet Porcelanosa Grupo

Tapetul Skins L’Antic Colonial by Porcelanosa este un tapet non-woven, adică pe suport nețesut, fiind realizat tocmai pentru a combate dezavantajele celorlalte tipuri de tapet. Unul dintre aceste dezavantaje se referă la poluarea mediului. Prin lansarea gamei de tapet Skins, Porcelanosa și-a dorit să contribuie activ la protejarea naturii, motiv pentru care a inclus în ciclul de producție materiale ecologice, eco-friendly.

Beneficiile sale sunt centrate pe 5 direcții principale:

  • Materiale eco-friendly

Materialele din care sunt realizate rolele de tapet Skins Porcelanosa sunt prietenoase cu mediul, căci în timpul procesului nu sunt emise substanțe chimice în atmosferă. Chiar dacă materialele implicate în proces nu sunt 100% naturale, impactul asupra naturii este redus considerabil, controlul emisiilor fiind foarte atent monitorizat în fabricile companiei.

  • Material ce permite pereților să respire

Materialul ușor al tapetului permite peretelui să respire, ceea ce înseamnă că umezeala nu rămâne blocată între perete și tapet. În acest fel, se elimină problema apariției mucegaiului.  

  • Aplicare ușoară

Tapetul se montează pe peretele pe care s-a aplicat înainte adeziv Butech’s Skins Fix, cu un minim de efort. Cu toate acestea, recomandarea noastră și a celor de la Porcelanosa este să apelezi întotdeauna la specialiști pentru montarea tapetului, căci, datorită experienței lor, vei economisi timp și elimini riscul de a monta greșit tapetul.

  • Este lavabil

Tapetul Skins este realizat dintr-un material exterior lavabil, petele de murdărie putând fi curățate cu o lavetă înmuiată în apă și detergent, fără a-l deteriora.

  • Rezistență crescută

Tapetul Skins are o rezistență crescută la expunerea prelungită la lumină.

Pasiune pentru excelență și eleganță

O selecție atentă a modelelor decorative, un mix sofisticat între senzualitate și naturalețe cu care poți crea o atmosferă aparte în cameră, modele geometrice, florale și o paletă variată de nuanțe – pe scurt, colecția de tapet Skins L’Antic Colonial by Porcelanosa.

Modelul Tarian Navy by Skins Porcelanosa Grupo, din colecția Emporia

O colecție de tapet evocatoare ce conturează un design atractiv, în care funcționalitatea și calitatea coexistă natural. Inspirația pentru seria Skins Wallpapper își are originea în cele mai actuale tendințe internaționale din lumea modei, motiv pentru care poate fi văzută ca o colecție cu personalitate, spirit tânăr și inovator, o colecție a interioarelor cosmopolite.

Creatorii acesteia sunt adepții ideii conform căreia fiecare spațiu trebuie să aibă propria identitate, simplitatea fiind cheia care duce către esența identității. Prin această colecție de tapet, ei și-au dorit să impună un suflu nou fiecărei încăperi.

Colecția Royal

Buchkingham Aegean și Windsor Coal, colecția Royal.

Colecția Royal a luat naștere din dorința de a salva designul clasic-modern, scopul său fiind acela de a-i inspira pe designeri în procesul de amenajare interioară. Estetica contemporană se întrepătrunde cu influențele clasicismului și avantgardismului, amintind de influența Casei Regale în epoca victoriană.

Serii de tapet disponibile în cadrul categoriei Royal.

Colecția Amazonia

Augusta Emerald și Ficus Forest – două modele deosebite de tapet, din colecția Amazonia

Modele superbe și nuanțe luminoase ce oferă posibilități infinite de personalizare a interioarelor tinerești și moderne. O vegetație abundentă, culori deschise și contraste plăcute – o serie cu adevărat fresh.

Serii de tapet disponibile în cadrul categoriei Amazonia.

Colecția Emporia

Tarian Navy și Dreamland Taupe din colecția Emporia.

O colecție care se adresează unui public larg, ce oferă o selecție specială de modele de tapet, care invită la evadare din cotidian. Modelele grafice și geometrice, conturate pe culori  și umbre de efect, creează un efect hipnotic spațial.

Serii de tapet disponibile în cadrul categoriei Emporia.

Designul minimalist atrage prin simplitate, prin subtilitatea modelelor geometrice și prin paleta cromatică armonios gândită.

Serii de tapet disponibile în cadrul categoriei Emporia.

Producția – un proces complex, posibil datorită tehnologiilor de ultimă generație

În timpul procesului de producție, bobina de hârtie se deplasează de-a lungul mai multor cilindri gravați care impregnează cerneală în hârtie, realizând finisajul final. Cu cât modelul tapetului este mai complex, cu atât mai mulți cilindri sunt implicați în proces.

Fiecare model de tapet are o densitate totală de 147 g/m2 (cea mai mare densitate disponibilă pe piață) și are dimensiuni standard de 53 cm lățime, pe 10,05 m lungime/rolă.

Descoperă toate modelele de tapet Skins L’Antic Colonial by Porcelanosa pe care le avem în ofertă. Alege modelul favorit sau, dacă nu știi cum să-l integrezi în locuința ta, vino în showroom și sfătuiește-te cu agenții noștri.

Toate modelele de tapet Skins L’Antic Colonial by Porcelanosa sunt disponibile la furnizor și se pot aduce la comandă.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.