Pătrundeți într-o oază de lux și confort cu Magniflex

Totul începe cu un somn de noapte odihnitor, care, la rândul său, este influențat de salteua potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Sentimentul de confort și comoditate este acum incomparabil mai bun și mai ușor de atins.

Cristalul și marmura, combinate într-o compoziție elegantă; dungi elegante de argintiu și auriu; bucăți de lemn masiv, prestigiu și clasă – acestea sunt doar câteva exemple de ambianță de lux. O asemenea splendoare poate fi deopotrivă realizată cu elemente non-tradiționale de mobilier și cu ajutorul accesoriilor. Două astfel de vedete, depășindu-le pe toate celelalte din categoria lor, sunt saltelele Diamante și Virtuoso de la Magniflex. Modelele italiene din colecția Premio a mărcii combină eleganța clasică cu tehnologiile practice și moderne.

Virtuoso

Aspectul plăcut ridică valoarea oricărui produs și, evident, prin numele său, Diamante este la fel de prețioasă ca o bijuterie. Aceasta este o saltea modernă, cu fermitate medie-moale cu miez multistratificat, care aduce un sentiment de confort excelent și lux. Materialul textil este fabricat din vâscoză inovatoare, care conține milioane de bule mici de ceară, care au proprietatea de a absorbi căldura corpului atunci când este în exces și de a înapoia această căldură atunci când temperatura corpului scade. Magniflex se preocupă de confortul celor ce împart patul – tehnologia Dual Core este o soluție inovatoare, care oferă fiecărui partener posibilitatea de a alege un nivel preferat de fermitate pe partea lor de saltea. În esență, miezul saltelei este împărțit în două jumătăți, fiecare dintre ele având două fețe (o parte mai moale și una mai fermă), într-o singură husă. Fiecare jumătate poate fi întoarsă în interiorul husei oferind astfel posibilitatea de a alege până la trei combinații diferite de fermitate.

„Casa mea este castelul meu” nu este o expresie nefondată – toată lumea se simte în siguranță și cel mai confortabil în propria casă, ca și cum ar fi în propriul mic regat. Pentru regii și reginele confortului, Magniflex a creat Virtuoso – o saltea opulentă și regală, o oază pentru un somn odihnitor. Produsul vorbește de la sine – un adevărat virtuos, ca melodia unui geniu muzical, o senzație de lux emanată prin fiecare fibră. Virtuoso însumează proprietățile celor mai bune materiale naturale. Partea de vară oferă o senzație de răcorire și un mediu uscat datorită umpluturii de bumbac, în și a mătăsii. Partea de iarna asigură confort și încălzire în lunile mai reci având în componență păr de cămilă, păr de cal, lână merino și cașmir. Salteaua are o înălțime impresionantă de 30 cm, iar miezul de spumă Eliosoft se adaptează perfect siluetei corpului. Aspectul exclusiv al acestui produs face ca acesta să fie un plus potrivit și elegant pentru orice dormitor și confortul pe care îl aduce este un partener de neînlocuit al unui somn bun.

Dedicați acest sezon mai mult timp pentru a petrece cu prietenii și cu cei dragi într-o ambiantă luxoasă. Dăruiește-ți un cadou ce reprezintă nu numai  lux, ci și eleganță, și care strălucește în casa ta. Transformați fiecare moment într-o viată nouă plină de relaxare pură. Fie ca lumina acestui soare nou și încântător să strălucească în fiecare colț al încăperii pentru a construi în dormitor o oază de liniște, stil și confort, fără alte compromisuri.

 

Descoperiți designul premium italian, măiestria și stilul pe Magniflex.ro și în showroom-urile Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.