Pastelurile sunt noul alb: Karim Rashid lansează colecția COLOR by Dalet 2020-21

Inspirată cumva de evenimentele anului 2020, în care oamenii au petrecut mai mult timp în case și și-au îndreptat atenția către designul locuinței, noua colecție de obiecte sanitare Dalet este o adevărată inovație, care are puterea de a transforma complet estetica băilor.

Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet 2020-21 este o materializare a viziunii “colorate” și nonconformiste a designerului internațional Karim Rashid, în asociere cu know-how-ul de producție al brandului Dalet.

Colecția este o noutate absolută în portofoliul brandului și vine ca un răspuns la dorințele publicului. Aliniată la ultimele tendințe în domeniu, grație amprentei inconfundabile a lui Karim, colecția aduce prospețime în catalogul Dalet și o pată de culoare discretă în designul băii.

Nici o încăpere fără culoare: Karim Rashid și Dalet – colaboarea curajoasă a sezonului 2020-21

Cadă freestanding albastru deschis - Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet

Cada freestanding Oslo, cu finisaj masculin bleu-ciel, una dintre culorile selectate de Karim Rashid pentru colecția de lavoare COLOR. Cada, în această nuanță, este disponibilă pe comandă. 

Disponibilă deja pe site-ul nostru, noua colecție vine ca o compensare pentru incertitudinea și monotonia adusă de anul 2020.

Artizan al culorilor și al formelor fluide, cunoscut pentru nonconformismul său și pentru curajul și îndrăzneala de a aduce la viață concepte de design interior în culori vibrante, Karim Rashid își pune amprenta asupra categoriei de obiecte sanitare Dalet, aducându-i un suflu nou, energic.

Lavoare colorate - Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet

Lavoarele din colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet, cu finisaj verde pastel, roz pudrat și negru lucios.

Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet cuprinde cinci modele de lavoare pentru blat și tip bowl, disponibile pe stoc în nu mai puțin de 13 nuanțe diferite, o cadă freestanding personalizabilă în selecția de culori by Karim, astfel încât să se armonizeze cu cea a lavoarelor și trei modele de vase de toaletă ce pot fi și ele personalizate în patru nuanțe (albastru mat, gri mat, verde mat și negru mat).

Cada freestanding galbena - Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet

Cada freestanding Oslo este una dintre noutățile Dalet și poate fi comandată în trei culori de stoc (galben, violet și roșu), iar pentru alte nuanțe (cele disponibile în selecția de culori by Karim) este disponibilă pe comandă.

Vase de WC negre - Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet

Vasele de toaletă Rondo și Modena cu finisaj negru mat – două dintre modele de vase de WC care pot fi personalizate în cele patru nuanțe noi, menționate mai sus (albastru mat, gri mat, verde mat și negru mat).

Nu te mulțumi doar acest teaser. Descoperă toate produsele colecției, care, deși noi, rămân sub umbrela aceluiași concept #SmartLuxury – produse cu design actual și deosebit, disponibile la prețuri competitive.

 

Accesează categoria produselor de baie și mergi direct către colecția COLOR din categoria obiectelor sanitare, cu ajutorul filtrelor pentru culoare. Lasă-te cucerit de prospețimea și delicatețea produselor și imaginează-ți deja cum va arăta baia ta, amenajată cu acestea.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.