Parteneriat exclusiv Laufen: precizie elvețiană și design de top

Produsele brandului Laufen, unul dintre partenerii noștri exclusivi, sunt destinate unui public ce apreciază calitatea și estetica de înaltă ținută. Tehnologia brevetată SaphirKeramik, care permite crearea unor detalii extrem de fine, dar cu o rezistență nealterată, face ca brandul să fie unic pe segmentul său de piață.

Materialul brevetat de către compania elvețiană, prin care se pot realiza obiecte sanitare cu margini foarte subțiri (3-5 milimetri), cu linii fine și elegante, este inovator, rezistent dar maleabil. Aceste calități estetice unice conferă un aspect original ambientului.

Prin înglobarea caracteristicilor tehnice, funcționale și estetice de ultimă generație, Laufen a atras de-a lungul timpului colaborări cu artiști și designeri recunoscuți pe plan internațional. Nume recunoscute precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecțiile de produse Laufen cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.

Pentru clienții care caută exclusivismul, un ambient Laufen face ca baia să devină o piesă de colecție în sine, în contextul întregii amenajări. Stilistic, brandul se definește printr-un minimalism versatil și sofisticat, deopotrivă sobru și jovial, care afișează forme geometrice, dar și  linii fluide, modernism high end, dar și clasicism reinterpretat.

Tradiția de 125 de ani în crearea și producția de obiecte sanitare, designul, calitatea și funcționalitatea s-au concretizat în proiecte curente sub brandul Laufen, dar și în serii exclusiviste destinate unor ambiente extravagante.

Din punct de vedere al investiției și al sustenabilității, brandul este recunoscut ca o garanție pe termen lung.

Prin parteneriatul cu Laufen, am continuat să ne dezvoltăm oferta de produse și amenajări Smart Luxury oferite partenerilor și clienților noștri. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu, dar gestionat în mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

Ambient expus în showroom-ul Delta Studio Cotroceni, conceput cu produsele colecției Kartell by Laufen.

În showroom-ul nostru principal din Cotroceni sunt expuse, în ambiente dedicate, colecțiile brandului Laufen, acestea putând fi comandate, simplu și rapid, de pe site. În oricare dintre cele zece showroom-uri naționale Delta Studio pot fi consultate cataloagele colecțiilor și selecția de produse expuse fizic.

Ambient expus în showroom-ul Delta Studio Cotroceni, conceput cu obiecte sanitare din colecția Ilbagnoalessi One by Laufen.

Vizitează-ne locația din Cotroceni și descoperă frumusețea reală a produselor Laufen, în ambiente gândite de echipa noastră de arhitecți.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.