O Bucatarie Albastra si Accente de Culoare intr-un Apartament din Bucuresti

Acest apartament-showroom cu trei camere din ansamblul Greenfield Residence a avut ca sursa de inspiratie bucuria pentru culoare. Interioarele contemporane sunt cel mai adesea realizate intr-o cromatica neutra, revitalizata prin accesorii si decoratiuni vesele. In acest caz, tema de amenajare a fost, insa, diferita, propunandu-se ca mobilierul sa fie cel colorat, dar sa se pastreze liniile clasice.

Doar livingul a fost decorat in tonuri naturale, cu mobilier vopsit gri-bej, realizat de Formmat by Delta Studio.

S-au propus o comoda TV, doua polite suspendate, un pantofar la intrare si o comoda cu fronturi din lemn masiv rasinos vopsit opac si interior alb.

Zona de zi beneficiaza de lumina naturala abundenta, motiv pentru care s-au ales perdele diafane albe, care sa o filtreze delicat. Spre fereastra s-au pozitionat o masuta si doua scaune in stil scandinav, pentru a crea un spatiu de socializare.

Canapeaua made in Italy de la Samoa aduce o nota eleganta spatiului prin culoarea sa, movul fiind nobil si sofisticat.

In bucatarie s-a optat pentru un mobilier in stil clasic, Baron de la Formmat, cu fronturi din lemn masiv rasinos vopsit opac, accesorizat cu electrocasnice Franke in stil retro. Corpurile turcoaz din partea superioara energizeaza decorul si ii ofera personalitate, iar cele negre din zona inferioara estompeaza din nota curajoasa de deasupra.

Manerele metalice si electrocasnicele Franke mentin nota clasica a amenajarii.

Cele doua culori alese pentru mobilierul de bucatarie se regasesc in zona de luat masa.


Camera copilului jongleaza cu tonuri vibrante de galben, temperate prin nuanta neutra a pardoselii. Patul, biroul si dulapul pentru haine sunt realizate de Delta Studio.

Pentru a raspunde eficient nevoilor de depozitare, in hol s-a proiectat un dressing generos, executat din lemn masiv rasinos vopsit galben. Acesta este dispus pe toata inaltimea incaperii, pentru a optimiza spatiul folosit.

Dormitorul matrimonial propune o cromatica neconventionala, axata pe tonuri de bleu, armonizate cu nuante de gri-bej. In ceea ce priveste mobilierul, s-a optat pentru un pat matrimonial, un dressing pentru haine si doua noptiere.

Cele doua bai au fost amenajate cu mobilier personalizat si cu finisaje in tonuri neutre de la Dalet. Obiectele sanitare si bateriile sunt de la Ideal Standard.

Echipa proiect: Delta Studio  – arh. int. Luiza Scarlat, consilier de vanzari Andreea Morariu
Oras: Bucuresti
Anul finalizarii:
2016
Beneficiari:
familie cu un copil
Suprafata utila: 72 mp
Autor fotografii: Dan Mihalcea

Descopera mai multe despre aceasta amenajare in albumul de design interior Lifestyle Design Interior lansat de Delta Studio in decembrie 2016 si disponibil in showroom-uri, Carturesti si Inmedio la pretul de 29 lei.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.