Noul Showroom Delta Studio Ploiesti

Joi, 22 noiembrie, am inaugurat noul showroom Delta Studio Ploiesti. Cu o suprafata de 250 mp si o pozitie ultracentrala, noul showroom Delta Studio Ploiesti pune la dispozitia clientilor finisaje, sanitare si mobilier fabricat in Romania.

In noul showroom situat pe Str. Republicii nr. 18 sunt expuse ambiente complete de baie, o bucatarie Formmat, (productie proprie) si o zona tehnica extinsa de obiecte sanitare, baterii si mobilier de baie. Ambientele create de arhitectii de interior ai companiei sunt realizate in acord cu cele mai noi tendinte in design interior, cu finisaje de la producatori renumiti international: Porcelanosa, Kerama Marazzi, Keraben Grupo.

In 2018, Delta Studio a deschis doua noi showroom-uri in Cluj-Napoca, a reamenajat complet showroom-ul principal din Bucuresti si a inaugurat noua locatie a showroom-ului din Brasov.

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„In 2018, una dintre principalele noastre directii a fost deschiderea si reamenajarea showroomurilor. Am inaugurat cele doua showroomuri din Cluj-Napoca, am extins si reamenajat showroom-ul principal din Bucuresti (cu o investitie totala de 1 milion de euro), am deschis showroom-ul din Brasov intr-o noua locatie si acum, iata, si cel din Ploiesti. Am investit de asemenea intr-un nou site – aplicatie integrata cu magazin online si ERP – deoarece ne propunem sa oferim o experienta completa clientilor: online si offline. Ne propunem ca, in urmatorii doi ani, Delta Studio sa fie cel mai important reper in materie de amenajari interioare din Romania.”

Noul showroom Delta Studio Ploiesti poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Republicii 18.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.