Noul router Huawei WiFi Mesh 3 integrat într-o amenajare la cheie Delta Studio Design

Cu toții ne dorim să ne simplificăm viața, integrând în locuință produse care să aibă performanțe înalte și caracteristici inovatoare. Avem din ce în ce mai mare nevoie de tehnologii care să ne susțină stilul de viață alert și complex și care să ne ofere acces rapid la informațiile de care avem nevoie. Având în vedere noul sistem de work from home abordat de cei mai mulți dintre noi, casa, cu tot ceea ce înseamnă ea, trebuie să ne aducă un confort sporit și funcțiuni de înaltă calitate.

Noul router Huawei WiFi Mesh 3 s-a integrat armonios într-o amenajare din București, semnată de biroul nostru de arhitectură, Delta Studio Design. Datorită designului minimalist și versatil, routerul are un aspect discret oriunde este amplasat și completează amenajarea într-un mod natural. Liniile simple îl fac potrivit pentru orice stil de amenajare, fie că vorbim despre un stil minimalist, industrial sau chiar scandinav.

În cazul acestei amenajări Delta Studio Design, routerul Huawei WiFi Mesh 3 se îmbină perfect cu mediul înconjurător, iar performanțele sale îndeplinesc necesitățile stilului de viață modern al beneficiarilor, mereu conectați la ceea ce se întâmplă în jur. Stilul de design abordat pentru acest proiect este unul contemporan, cu funcționalități de ultimă generație, fiind astfel o casă perfectă pentru o familie cu o viață activă, care dorește să își găsească refugiul într-un cămin ce le oferă tot ce au nevoie.

Huawei WiFi Mesh 3 este ideal și pentru locuințele smart, prin One-Touch Connect: orice device Android se poate conecta foarte ușor prin tehnologia NFC, fiind necesară doar o singură atingere a routerului. Router-ul este parte din ecosistemul Huawei care include, pe lângă smartphones și laptop-uri de ultimă generație, desktop-uri, monitoare, boxe, căști, ceasuri inteligente dar și periuțe de dinți sau cântare inteligente ce pot ușura viața utilizatorilor.

Caracteristicile noului router Huawei WiFi Mesh 3 sunt:

  • Tehnologie Wi-Fi 6 Plus Whole Home Coverage cu viteze de până la 3000Mbps high-speed Wi-Fi, acoperind 550 m2. Ideal pentru o casă mare.
  • HarmonyOS Mesh+ acoperire mare și stabilă.
  • One-Touch Connect – se poate conecta foarte ușor prin tehnologia NFC, printr-o singură atingere.
  • Design premium ce se poate integra în orice amenajare.

De asemenea, Huawei WiFi Mesh 3 permite conectarea a aproximativ 200 de device-uri, alegerea ideală pentru un smart home în care sunt multe device-uri conectate simultan la internet. Sistemul asigură o conexiune bună și stabilă pentru: 8K streaming, live stream, online gaming, web browsing, high-spead downloading, smart phone devices, video/voice calls.

Așadar, Huawei WiFi Mesh 3 este un router ce se poate integra perfect, natural și discret într-un proiect de design, în același timp și într-un proiect de smart home, răspunzând nevoilor actuale de locuire.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.