Noile produse Devon & Devon – Stilul retro reinterpretat

Dupa festivitatea de la Fuori Salone care a avut loc la Milano, Devon & Devon a sărbătorit 30 de ani de activitate la târgul Cersaie. La acest eveniment care s-a desfășurat de pe 23 pe 27 septembrie, au fost întâmpinați  vizitatori și designeri într-un spațiu deosebit, proiectat ca o călătorie care evocă principiile de bază Devon&Devon.
Scenografia inspirată de industria hotelieră, cu referințe la epoca Art Deco și anii 1920 a integrat un cumul de produse inovative, reafirmând pasiunea companiei pentru materiale brute și artizanat, calitate și abilitățiile sale de inovare.

Plăcile ceramice și obiectele sanitare, create în stilul retro, au confirmat greutatea pieselor clasice atemporale. Extrem de apreciate au fost și tapetele cu motive Art Deco, care aduc eleganță și o notă exuberantă distinsă oricărei amenajări.
Punctul central de atracție a fost reprezentat de căzile freestanding cu finisaj metalic. Prin cada freestanding Regal, Devon&Devon repropune și revitaliează un model original care s-a bucurat de mare succes. Modelul Regal a beneficiat de o revenire în forță, păstrând aceeași apariție în ceea ce privește exteriorul, dar cu o structură interioară mult mai îmbunătățită.
Suprafața exterioară este realizată dintr-un strat de aluminium lustruit, în timp ce interiorul inițial din material acrilic a fost substituit printr-o fontă emailată, desăvârșind astfel un produs funcțional și valoros.

De asemenea, s-au remarcat și lavoarele din colecția Wide Blues. Pornind de la modelul original, consola și-a păstrat designul geometric și structura distinctă din fâșii metalice, precum și picioarele circulare în formă de piramidă, fiind dublată ca dimensiune. Partea superioară este realizată dintr-o ceramică monobloc, cu două lavoare ovale. Această consolă este caracterizată printr-un design sofisticat, care exprimă un nou concept de eleganță atemporală, insuflând o notă originală atât unui ambient clasic, cât și unuia contemporan.
Structura finisată de nichel, este disponibilă atât într-o nuanță de crom, cât și în auriu deschis.

Extinderea și dezvoltarea continuă a companiei este confirmată și prin deschiderea unui magazin în inima cartierului Notting Hill, în Londra. Noul showroom, transformat în sediu central amplasat în Anglia, consolidează prezența companiei pe piața engleză.
“Suntem deosebit de încântați pentru consolidarea prezenței Devon&Devon la Londra’’, explică CEO-ul Graziano Verdi, nu doar datorita importanței pieței engleze, dar și datorită relației speciale pe care o avem cu Anglia, căreia îi datorăm numele nostru, stilul neo-victorian și calitatea excepțională a porțelanului, fabricat încă de la început în Imperiul Britanic.

Descoperiți produsele Devon& Devon aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.