Noile plăci ceramice de la Coverlam revoluționează designul de interior

Plăcile ceramice au dobândit o valoare estetică de necontestat în zilele noastre. Pentru a ține pasul cu noile tendințe în materie de design interior, producătorii trebuie să inoveze continuu și să aducă pe piață produse ce îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale beneficiarilor.

Brunno Pulido, Coverlam

Coverlam este un producător de plăci ceramice de mari dimensiuni și foarte subțiri, cu proprietăți estetice și tehnice superioare plăcilor clasice. Aceste inovații crează noi oportunități în designul de interior și arhitectură.

Datorită flexibilității mari și a rezistenței sporite la factori precum temperaturi extreme, produse chimice sau raze UV, plăcile Coverlam sunt foarte fiabile și ușor de întreținut. Acestea pot fi utilizate pe pardoseli, pereți, tavan, pentru blatul de bucătărie, sau pentru a placa mobilierul, fiind versatile în amenajare.

Foster

Noua colecție Foster are ca scop redarea aspectului de ciment, prin texturi si nuanțe potrivite într-un ambient cu note industriale.

Plăcile din această colecție sunt disponibile atât cu finisaj natural, cât și lucios. Sclipirile subtile și misterioase ale variantei de placă lucioasă îi conferă acesteia o personalitate aparte. Paleta de culori variază de la alb la grafit, cu un ton intermediar de gri. Toate cele trei nuanțe reci îmbracă spațiul într-o atmosferă rafinată și sobră.

Corinto

Seria Corinto se diferențiază prin impresia de tridimensionalitate și dinamica vizuală a suprafeței, departe de a fi monotonă. Pe un fundal alb, coloristica nervurilor este surprinzătoare, trecând de la nuanțe de gri albăstrui, la roșu ruginiu.

Corinto Infinity este varianta mai spectaculoasă a colecției. Aceasta cuprinde o succesiune de 4 formate care oferă o continuitate a venaturilor pe toată suprafața compoziției. Această alăturare va atrage privirile în orice amenajare datorită designului jucăuș.

Imperial

Nervurile plăcilor Imperial contrastează puternic cu fundalul alb, creând un dramatism estetic greu de trecut cu vederea.

Imperial Infinity reprezintă succesiunea de 4 formate cu dimensiunea totală de 1200×2600 mm. Fluiditatea nervurilor de culoarea chihlimbarului a variantei Infinity te va purta cu gândul la dunele de nisip ale deșertului Sahara.

Saint Denis

Colecția Saint Denis este dovada grăitoare a importanței estetice și a influenței pe care plăcile ceramice o au într-o amenajare.

Plăcile Saint Denis au un design sofisticat și o estetică impunătoare. Instalate pe suprafețe mari, își vor dezvălui caracterul puternic în toată splendoarea lui. Datorită coloristicii intense, plăcile Saint Denis se îmbină perfect în ambiente cu texturi lemnoase și tonuri naturale sau de auriu.

Tivoli

Gama Tivoli urmărește să readucă în actualitate stilul clasic, într-o formă potrivită nevoilor din prezent. Placa Tivoli este disponibilă în două nuanțe, ambele cu finisaj lucios: alb și chihlimbar.

Tivoli Blanco

Tivoli Blanco are un aspect curat, cu venatură subtilă și variațiuni cromatice între tonuri de gri, negru și chihlimbar.

Tivoli Ambar și-a găsit inspirația în agat, un cristal apreciat încă din Antichitate pentru frumustețea și rezistența sa.

Ankara

Seria Ankara este inspirată din zona Asiei Minor. Tonurile de bronz și venaturile delicate crează o fluiditate hipnotică. Estetica deosebit de atractivă a acestor plăci conferă o senzație de dinamism exploziv suprafețelor, fiind ideale pentru a crea spații ce redefinesc luxul și rafinamentul.

Porfido

Seria de plăci Porfido a fost inspirată din roca vulcanică numită porfir, recunoscută pentru inserțiile discrete de cristale de cuarț în culoarea predominantă a rocii. Grafica intensă a plăcilor le face potrivite pentru spații cu un design natural.

Nero Ardi

Nero Ardi este o colecție deja consacrată a celor de la Coverlam, completată acum de o nouă placă cu dimensiunea de 1620×3240 mm și grosime de 12 mm. Această variantă supradimensionată crează noi oportunități în designul de interior.

Caracterizată printr-un negru intens cu inserții aurii, placa Nero Ardi este, poate, cea mai elegantă de la Coverlam. Designul acestor plăci domină spațiul, insuflându-i o personalitate puternică și profundă.

Colecțiile Foster, Corinto, Imperial, Saint Denis, Tivoli și Ankara sunt disponibile în varianta de 5.6 mm grosime, cu dimensiunile 1200×600 mm, 1200×1200 mm și 1200×2600 mm.

Colecția Porfido este disponibilă în două variante:

  • 1000×3000 mm, cu grosimea de 10.5 mm, format ideal pentru blaturile de bucătărie;
  • 1200×1200 mm și 1200×600 mm, cu grosimea de 5.6 mm, potrivită pentru pardoseli și pereți;

Delta Studio este distribuitor exclusiv Coverlam în România. Produsele brandului sunt expuse în showroom-urile din toată țara, iar în cel din București au fost amenajate și ambiente.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.