Noi modele de bucătării în portofoliu – colecțiile Cucinesse

Recent alăturat grupului nostru de furnizori, brandul Cucinesse uimește, de fiecare dată, prin noile modele de bucătării și de living lansate.

Cucinesse, brand cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, și-a câștigat notorietatea de-a lungul timpului prin inovația adusă conceptelor de mobilier. Această inovație se traduce, mai ales, prin conceptul de bucătării modulare, perfect personalizabile. Brandul a continuat și continuă și astăzi să-și consolideze statutul, fără a-și lăsa însă în urmă originile.

Secretul succesului Cucinesse – tehnologii de ultimă oră și atenție deosebită la nevoile clienților

Fabrica Cucinesse folosește cele mai avansate tehnologii de producție și utilaje ultra-performante, ce integrează funcții avansate. Materialele înalt calitative folosite (de la lemn de tei și frasin, până la lemn de stejar și abanos) au importante proprietăți tehnice și estetice. Toate acestea conduc către rezultatele impresionante pe care le vedem sub forma conceptelor de mobilier de bucătărie made in Italy.

Pasiunea pentru frumos, creativ și funcțional, dar și dorința de a-i întâmpina pe clienți exact acolo unde nevoile lor practice se întrepătrund cu dorințele de ordin estetic sunt valorile care au propulsat compania în topul preferințelor clienților. Bucătăriile Cucinesse sunt mai mult decât o îmbinare echilibrată a acestor două aspecte, sunt concepte al căror statut poate fi ridicat la rang de operă de artă.

Noile modele de bucătării Cucinesse – mai practice, mai estetice, mai spectaculoase

Atât propunerile de bucătării moderne, cât și cele de bucătării clasice au fost realizate cu ajutorul tehnologiilor de producție avansate, fără însă a reduce sau înlocui prezența și abilitatea umană din ciclul de producție. Acest ultim aspect, alături de ingeniozitatea și viziunea îndrăzneață a designerilor Cucinesse au garantat gradul înalt de unicitate al fiecărui model de mobilier în parte.

Am introdus recent pe site câteva dintre modelele noilor colecții de mobilier de bucătărie Cucinesse, iar în showroom am expus superbul concept Evolve. Oricare dintre aceste modele de bucătării se realizează pe comandă. De la materiale și culori, până la configurare, dimensionare și poziționare, fiecare componentă a bucătăriei va corespunde viziunilor și nevoilor tale.

Bucătăriile Cucinesse – Colecția Modernă

1. Bucătăria Evolve

Modele de bucătării Delta Studio, Bucuresti

Bucătăria Evolve Cucinesse – expusă în Showroom-ul principal Delta Studio din București

Una dintre cele mai impresionante și noi modele de bucătării made in Italy, din această categorie, este cea pe care o avem și noi expusă în showroomul principal din București – Evolve.

Proiectată într-un stil modern, cu influențe industriale, bucătăria Evolve este o interpretare materializată a ideii conform căreia spațiul de gătit și servit masa este într-o continuă evoluție, într-o continuă schimbare.

Modele de bucatarii Delta Studio București

Mobilierul bucătăriei este realizat din pal laminat hidrofugat, cu textură de nuc în relief, iar electrocasnicele folosite sunt de la Franke

Materialele, volumele și formele bucătăriei Evolve sunt reinterpretate astfel încât să creeze un spațiu deschis, cu un design puternic și deosebit, în care bucătăria și camera de zi se întrepătrund armonios.

Modele de bucatarii Delta Studio București

Conceptul Evolve interpretează acest vibe într-o manieră tipic italienească: compozițiile sunt moderne și dinamice, în timp ce combinațiile și finisajele variază de la textura clasică a lemnului, până la materiale tehnologice și eco-durabile. Toate acestea sunt aduse sub forma unui rezultat inedit, ce poate fi văzut ca o combinație inteligentă, și cel puțin interesantă, a industrialului cu contemporanul.

Mobilierul este realizat din pal laminat hidrofugat, cu textură de nuc în relief, fiind accesorizat cu produse premium marca Bloom. Compartimentarea spațiilor de stocare a fost gândită pe principii practice, astfel încât totul să poată fi “ascuns”, la exterior păstrându-se o ordine perfectă.

Modele de bucatarii Delta Studio București

Bucătăria beneficiază de accesorizare premium Blum

Un element special al compoziției este vitrina din sticlă fume neagră, care a fost gândită ca un perete transparent, despărțitor. Sistemul de iluminare interior cu LED este foarte inteligent integrat – sticla reflectă lumina și astfel, întreaga vitrină devine parcă un corp de iluminat în sine.

Modele de bucatarii Delta Studio București

Piesa de rezistență a proiectului este realizată din sticlă fume neagră și este dotată cu sistem de iluminare interior cu LED

Bucătăria Evolve, ca de altfel oricare dintre aceste bucătării, este disponibilă doar pe comandă. Asta înseamnă că ea poate fi personalizată 100% conform spațiului de care dispui și de propriile preferințe și nevoi.

2. Bucătăria Idea

Modele de Bucătării Delta Studio - Idea Cucinesse

Bucătăria Idea – co-existența eleganței și a inovației în același spațiu

Un concept inovator, pentru un stil de viață modern și lipsit de griji. Unul dintre principalele caracteristici ale modelelor de bucătării Cucinesse, care de altfel iese foarte clar în evidență și aici, este modularitatea mobilierului. Aceasta oferă posibilitatea așezării pieselor componente în compoziții cu totul neconvenționale.

Modele de Bucătării Delta Studio - Idea Cucinesse

Gândită pentru familiile sau pentru cuplurile care nu petrec foarte mult timp acasă, dar atunci când o fac, își doresc să beneficieze de un maxim de confort, bucătăria Idea răspunde excelent nevoilor acestora.

Cu toate că, vizual și conceptual, mobilierul împrumută câteva elemente din stilul futurist, el păstrează însă amprenta și esența culturii italienești. Stilul și eleganța sunt mărci inconfundabile ale designului italienesc, iar acuratețea, inovația și creativitatea sunt considerate pietrele sale de temelie.

Modele de Bucătării Delta Studio - Idea Cucinesse

Nuanțele și texturile mobilierului de ulm alb, ulm crud, cenușă și lemn de zadă închis la culoare contribuie la obținerea unor amenajări de bucătărie mai primitoare și mai intime.

3. Bucătăria Love

Modele de Bucătării Delta Studio - Love Cucinesse

Gândit ca un spațiu deschis, aerisit, primitor și elegant, bucătăria Love este concepută cu dragoste și pasiune de designerii Cucinesse. Atmosfera caldă și intimă este redată prin intermediul cromaticii și a texturilor fine și nobile.

Modele de Bucătării Delta Studio - Love Cucinesse

Creativitatea în bucătărie nu are limite în acest spațiu, iar simplitatea aparentă a conceptului lasă loc creativității și proiecțiilor imaginare. Bucătăria Love îți oferă un proiect de mobilier complet și coerent, care se va armoniza perfect cu zona de zi.

Modele de Bucătării Delta Studio - Love Cucinesse

Cele șase finisaje disponibile și perfect compatibile între ele au posibilitatea de fi combinate cu elemente lăcuite în toate nuanțele imaginabile, transformând astfel bucătăria într-o sinteză perfectă a vieții contemporane.

Modele de Bucătării Delta Studio - Love Cucinesse

Cu o versatilitate absolută și combinații infinite de design, Love a fost concepută pentru a-ți lăsa imaginația să ajungă pe tărâmuri nebănuite.

4. Bucătăria Mika Smart

Modele de Bucătării Delta Studio - Mika Smart Cucinesse

Bucătăria Mika Smart este un proiect inovator, deosebit de sensibil la nevoile consumatorilor. Este unul dintre modelele de bucătării made in Italy ideale  pentru spații dinamice, pentru compoziții în mișcare ce conturează formele și culorile într-un mod creativ.

Modele de Bucătării Delta Studio - Mika Smart Cucinesse

Cu ușoare influențe futuriste și cu un design aparent minimalist, Mika Smart este, așa cum sugerează și numele, un proiect inteligent gândit, ce reușește să exprime, vizual și practic, esența brandului Cucinesse – estetica și funcționalitatea pot co-exista în perfect echilibru într-o bucătărie.

Modele de Bucătării Delta Studio - Mika Smart Cucinesse

Unul dintre aspectele distinctive ale bucătăriei sunt ușile corpurilor de mobilier din MDF, rotunjite pe 4 părți, lăcuite, lucioase sau gofrate în toate culorile RAL, cu interior alb mat.

5. Bucătăria Krea

Modele de Bucătării Delta Studio - Krea Cucinesse

Ca o expresie a libertății de imaginație și a plăcerii de a crea, bucătăria Krea este un spațiu amplu, în care poți experimenta la nesfârșit. O imagine puternică și modernă, dar elegantă și rafinată în același timp, proiectul Krea este unul dintre cele mai elegante modele de bucătării Cucinesse.

Modele de Bucătării Delta Studio - Krea Cucinesse

El reușește să răspundă celor mai actuale tendințe de design interior, dar și nevoilor tale în ceea ce privește funcționalitatea și comoditatea desfășurării activităților zilnice din bucătărie.

Modele de Bucătării Delta Studio - Krea Cucinesse

Cromatica armonioasă și caldă, spațiile încăpătoare de depozitare, alături de calitatea ireproșabilă a materialelor folosite sunt trăsăturile definitorii Cucinesse, care se regăsesc și în acest proiect.

Modele de Bucătării Delta Studio - Krea Cucinesse

Ușile laminate disponibile în cele mai noi texturi de culoare albă, șampanie, gri deschis, gri închis și pământiu, îmbogățesc compozițiile făcând întregul spațiu mai primitor.

Bucătăriile Cucinesse – Colecția Clasică

1. Bucătăria Harmony

Modele de Bucătării Delta Studio - Harmony Cucinesse

Cucinesse reușește să înglobeze, în același proiect, armonia eleganței clasice cu farmecul celei contemporane.

Concepută pentru cei care iubesc versatilitatea, dar și eleganța ce leagă prezentul de trecut, bucătăria Harmony este noul proiect Cucinesse care redefinește modelele tradiționale ale bucătăriei, prin extinderea perspectivelor de mobilier de bucătărie către zona de living.

Modele de Bucătării Delta Studio - Harmony Cucinesse

Conceptul Harmony prezintă soluții creative de amenajare a spațiului de gătit și servit masa, bazate pe o cercetare atentă a materialelor și finisajelor folosite. Bucătăria își extinde funcțiile practice, suprapunându-le peste cele ale camerei de zi: unitățile de stocare deschise permit jocuri compoziționale infinite, ce favorizează integrarea funcționalității convenționale într-un stil de viață modern.

Modele de Bucătării Delta Studio - Harmony Cucinesse

Proiectul are un aspect inovator și captivant, în care spațiile sunt eliberate de toate constrângerile, devenind astfel deschise, iar granițele bucătăriei par că dispar cu totul. La exprimarea acestui concept vizual contribuie și cromatica deschisă, specifică stilului clasic.

Modele de Bucătării Delta Studio - Harmony Cucinesse

Piesele componente sunt realizate dintr-o combinație originală de materiale – imitații veritabile de lemn, finisaje de MDF și porțiuni de sticlă

2. Bucătăria Sofia

O bucătărie ce definește stilul clasic de design interior, o bucătărie ce pare a povesti, în limbaj tradițional, despre libertatea amplă de mișcare și despre aspectul vintage al bucătăriilor desprinse parcă din epoca victoriană.

Modele de Bucătării Delta Studio - Sofia Cucinesse

Conceptul Sofia este o propunere clasică, unul dintre modelele de bucătării ce se adaptează perfect celor mai rafinate gusturi și celor mai exigente cerințe. Bucătăria păstrează însă multe idei ce fac legătura cu originile, menținând astfel intact spiritul tradiției italienești.

Modele de Bucătării Delta Studio - Sofia Cucinesse

Ca o trimitere către ținuturile Toscanei, bucătăria Sofia aduce un omagiu producătorilor locali, care au deprins măiestria prelucrării lemnului din generație în generație.

În Toscana, prelucrarea artizanală a lemnului înseamnă calitate, experiență și pasiune. Îndemânarea, creativitatea și simțul estetic al artizanilor se materializează în piese de mobilier ce pot fi ridicate la rangul de opere de artă, piese realizate cu eleganță, din materiale impecabile din punct de vedere al calității.

Modele de Bucătării Delta Studio - Sofia Cucinesse Modele de Bucătării Delta Studio - Sofia Cucinesse

Dacă finisajele din lemn povestesc despre frumusețea bucătăriei, detaliile vorbesc în limbajul funcționalității și al calității, amintind despre asocierea tradiționalului cu modernismul, într-o simbioză vizuală și practică perfectă.

3. Bucătăria Angel

Modele de Bucătării Delta Studio - Angel Cucinesse

Mobilierul bucătăriei Angel este realizat din lemn de frasin

Una dintre cele mai spectaculoase modele de bucătării Cucinesse din colecția clasică – o combinație reușită între clasic și industrial, între rece și primitor.

Bucătăria Angel este un concept original, un stil unic, caracterizat de o atmosferă total inovatoare, ce reprezintă vârful celor mai actuale tendințe în materie de design interior. Este cu adevărat soluția ideală de a crește valoarea spațiului de locuit.

Modele de Bucătării Delta Studio - Angel Cucinesse

Rigiditatea elementelor specifice stilului industrial (scaunele, masa, blatul de bucătărie, corpurile de iluminat suspendate și hota) reușește să co-existe în armonie cu texturile calde și blânde ale corpurilor de mobilier și ale vitrinelor suspendate.

4. Bucătăria Elena

Elena este un concept tradițional de bucătărie made in Italy, gândit în nenumărate posibilități de compoziție și în diverse variante cromatice și texturale.

Modele de Bucătării Delta Studio - Elena Cucinesse

Bucătăria Elena reflectă eleganța atemporală a stilului clasic

Creată pentru a răspunde unei plaje cât mai largi de nevoi, bucătăria se remarcă prin eleganță și prin caracterul pur clasic al liniilor compoziționale, ce aduc aminte de stilul vintage.

Grija față de calitatea materialelor folosite și atenția la detalii atribuie plus-valoare bucătăriilor Cucinesse. De altfel, ele sunt concepute special pentru a-ți permite să experimentezi senzații unice în bucătărie și să te bucuri de o funcționalitate deplină și de o estetică primitoare.

Modele de Bucătării Delta Studio - Elena Cucinesse

Modele de Bucătării Delta Studio - Elena Cucinesse

Gama amplă de finisaje reușește să acopere o plajă largă de preferințe, făcând astfel posibilă crearea de compoziții din ce în ce mai personalizabile.

Modele de Bucătării Delta Studio - Elena Cucinesse

Armonia conceptului este dată de întâlnirea într-un punct comun a funcționalității și a esteticii. Spațiile de depozitare au fost gândite inteligent, pe baza principiilor de ordin ergonomic. Ele impresionează însă și prin designul lor modern și elegant, dar și prin calitatea materialelor folosite.

Dacă te-ai hotărât deja asupra bucătăriei mult visate și ești gata de amenajare, te așteptăm în oricare dintre showroom-urile noastre pentru a discuta cu specialiștii noștri. Programează-te însă înainte, pentru ca discuțiile să fie cât mai eficiente și valoroase pentru tine.

Dacă nu te-ai hotărât și încă mai cauți idei, aruncă o privire în categoria ideilor de amenajare sau chiar în cea a mobilierelor de bucătărie.

 

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.