Noi colectii Porcelanosa Grupo – a XXVI-a Expozitie Internationala – tehnologie de varf si ceramica premium

Intre 21–25 ianuarie 2019, am mers in Spania pentru a descoperi cele mai noi colectii Porcelanosa Grupo. La a XXVI-a Expozitie Internationala, cele opt branduri ale grupului au expus in showroom-urile din Vila-real ultimele colectii. Acestea sunt create in acord cu principiile grupului: exclusivism, inovatie, sustenabilitate. La eveniment au participat peste 14.000 de vizitatori din toata lumea.

Inspiratii Naturale

Noile modele de gresie si faianta Porcelanosa se inspira din lemn, piatra si ceramica vintage. Gresia in formate supradimensionate este tot mai prezenta intre noile colectii ale producatorului spaniol.

Colectia de gresie PRADA se numara intre noile colectii Porcelanosa Grupo, lansata in toamna la Bologna, la targul Cersaie. Ea reda cu fidelitate frumusetea pietrei naturale. Jocurile de volume si designul unic al placilor se preteaza pentru proiecte de amenajari de interior unice.

Gresie PRADA CALIZA · 45 cm x 120 cm si MOMBASA PRADA CALIZA · 45 cm x 120 cm

Gresie PRADA CALIZA · 45 cm x 120 cm si MOMBASA PRADA CALIZA · 45 cm x 120 cm

Din natura se inspira si brandul Venis, care a explorat texturile de calcar si diferitele esente lemnoase, pentru a le reproduce cu fidelitate in placi ceramice. Specialistii Venis au studiat in detaliu procesele naturale care au loc in carierele de piatra si in desert. Acestea le-au servit ca inspiratie pentru noile colectii de gresie si faianta. Noile propuneri ceramice sunt extrem de rezistente si reproduc textura dura si uniforma a pietrei, cu subtonuri calde ce amintesc de dunele de nisip.

Creata pentru spatii contemporane, faianta este disponibila in formate de 59,6 cm x 59,6 cm si 80 cm x 80 cm, iar gresia in format de 45 cm x 120 cm. Cromatica neutra echilibreaza diferitele elemente pentru a compune ambiente inspirate si armonioase.

Gresie portelanata Dakota Sandstone Gray 80x80 cm-Venis - Porcelanosa

Gresie portelanata Dakota Sandstone Gray 80×80 cm -Venis – Porcelanosa

Gresia si faianta in tonuri blande, calde, sau gresia in finisaj alb pur ajuta la crearea efectului optic de spatiu mai amplu si mai luminos.

Noua colectie Magma, admirata de noi si la Cersaie 2018, este inspirata marmura neagra. Fabricata cu tehnologia  STON-KERTM, se remarca prin durabilitate si rezistenta.

Gresie Magma Black - Venis

Gresie Magma Black – Venis

Urbatek continua sa exploreze gresia portelanata in formate supradimensionate, cu placile subtiri XLight. Cele doua noi optiuni, Stam si Tempo, reproduc curentele avangardiste din secolul XX.

Gresia portelanata Xlight este acum disponibila in formate de pana la 154×344 cm.

Omagiu lucrului artizanal

L’Antic Colonial ne-au surprins cu un showroom complet schimbat, in al carui lobby au fost aduse trunchiuri de arbori africani. Showroomul a expus proiecte spectaculoase realizate de studiourile de arhitectura Pepe Cosín, Alexander Martin Architects, Thomas Capezzone si Sarah Van Peteghem.

Noul Showroom L’Antic Colonial din Vila-real, Spania

Noul Showroom L’Antic Colonial din Vila-real, Spania

Noile colectii de mozaic din materiale naturale aduc un omagiu lucrului artizanal. Colectia Sadasi se remarca prin hexagoanele in nuante naturale, aluzie la decoratiunile arabe din bazinul mediteranean.

Mozaic L’Antic Colonial

Mozaic L’Antic Colonial

Field combina triunghiuri distincte de piatra cu tesaturi de metal, in mozaicul Black, Cooper si White.

Butech ne-a intampinat cu jocuri de lumina create cu noile profile pro-light, usor de instalat alaturi de placi ceramice, inclusiv la colturi.

Tehnologii Smart in Bucatarie

Gamadecor, brandul de mobilier de bucatarie si mobilier de baie, a prezentat in cadrul Expozitiei o tehnologie revolutionara. Smart Kitchen este un concept in care utilizatorul interactioneaza virtual cu echipamentul din bucatarie. Acesta este un asistent virtual, care ii invata obiceiurile culinare si ii usureaza munca.

Alte inovatii in materie de bucatarii sunt bucataria Wabi E9.30, cu fronturi placate cu gresia portelanata supradimensionata XLight Savage Dark Nature si bucataria E6 Roble Torrefacto.

Mobilier de bucatarie E6.90 – Roble Torrefacto – Emotions

Mobilier de bucatarie Wabi

Mobilier de bucatarie Wabi

La capitolul mobilier de baie, am admirat noua propunere SKILL, mobilier de baie contemporan disponibil in trei finisaje, cu sertar lateral si un sistem eficient de depozitare. Ne-au placut si mobilierele de baie Blind, Last si Hem. Aceste noi colectii Porcelanosa Grupo decoreaza baia intr-un mod minimalist si natural.

Mobilier de baie Blind

Mobilier de baie Skill

Mobilier de baie Skill

Dezvoltarea in acord cu cele mai noi tehnologii si utilizarea de noi materiale sunt obiectivele prioritare ale brandului Gamadecor.

Noi modele KRION®

KRION® a lansat o noua gama de culori, compusa din 20% materiale reciclate. Seria de materiale compozite Materia propune o estetica urbana tipic contemporana. Cele trei nuante (Amaro, Grigio si Luce) compun piese monolit, compacte,  in forme extrem de diverse, ce raspund tendintelor actuale in design interior.

In materie de obiecte sanitare, brandul Noken a prezentat noile propuneri, create in acord cu obiectivele sale: sustenabilitate si control al resurselor. Showroom-ul lor de 2.000 m2 expune acum cele mai noi colectii Porcelanosa Grupo, intre care WaterForest, o colectie ECO ce permite economisirea de energie in zona de baie.

Colectia de obiecte sanitare Tono de la Noken

Mecanismul Care, integrat in colectia Tono, oxigeneaza, hidrateaza si regenereaza pielea, prin favorizarea productiei naturale de colagen. Colectia are acum noi lavoare, oglinzi si baterii.

Colectia de obiecte sanitare Tono, creata de celebrul studio britanic Foster+Partners, incorporeaza acum 3 noi formate de cada in dimensiuni de 190, 180 si 170 cm.

Realizate de echipa faimosului arhitect Norman Foster, piesele Tono sunt create din Noken Acrylic, un material placut la atingere si extrem de rezistent. Seria include si noi formate de lavoare, noi oglinzi cu lumina perimetrala plus baterii in stilul minimalist, in finisaje cupru si titan, cu un pronuntat caracter Premium.

Noile colectii Porcelanosa Grupo sunt disponibile prin Delta Studio.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.